Recenze obchodu

23.01.2021

Rychlé vyřízení a doručení objednávky. Výborná komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dobrý prodejce ví kdy mluvit i kdy mlčet :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2021

Vše proběhlo rychle, bez problémů, zcela perfektně.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vážíme si ho a snažíme se kvalitu nejen držet, ale posouvat výše :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.01.2021

Komunikácia, ochota, rýchlosť doručenia, ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nákup má být zážitek, dárek který dáte sami sobě. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

19.01.2021

Když děla někdo co ho baví a rozumí tomu, tak je to hned poznat. Výborná videa a velmi kvalitní sortiment produktů.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S videi máme ještě v záloze jeden neotřelý plán, tak uvidíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.01.2021

velký sortiment kvalitní produkty rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co se produktů týká, právě chystáme několik velmi zajímavých novinek, které jinde v ČR nekoupíte a podle nás je to škoda. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

08.01.2021

Rychlo vybavili moju objednavku Nemam vyhrady

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Na výhrady jsme zavedli online reklamace, bohužel jsou stále prázdné :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.01.2021

obchod doporučuji kvalitní zboží velmi rychlé dodání

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Jedno doporučení lepší než sto reklam :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.01.2021

Veľmi rýchle dodanie, a veľmi dobrá komunikácia

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2020

Výborná komunikácia, zľava po zaregistrovaní, pomerne rýchle doručenie tovaru do SR, Výborný prehľad a popis o produkte, kvalita, Za mňa maximálna spokojnosť, odporúčam

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Portfolio nemáme nikterak obrovské, zato víme o svých produktech všechno :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2020

Zajímavé zboží vyšší třídy Krátká dodací lhůta Perfektní obal

Vyšší ceny, ale to je těžko posoudit vzhledem k zajímavé nabídce

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ceny určitě odpovídají kvalitě :o) za to ručíme. A protože jsme jediní dovozci značky Famaco, lze srovnávat jen v zahraničí a zde jsme bezkonkurenčně levnější. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.12.2020

Excelentní ochota a komunikace ze strany p. Filipa. Vřele doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obchod byl vždy o komunikaci a ani e-commerce doba není vyjímkou :o) Takže si osobní přístup zachováme i nadále. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2020

vždy najdu, co potřebuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S šířkou záběru nejsme u Famaca ani Saphiru zdaleka u konce a na příští rok chystáme hned několik zajímavých novinek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2020

Při výběru produktů pomohly podrobné popisy produktů a články

Sympatický obchod, hodně informací o produktech, které pomohly při výběru. Nesnaží se vnutit zákazníkovi, že nejdražší rovná se nejlepší. Asi by se dalo zapracovat na webovkách, ale to mně nezabrání objednat i příště. Celkově hodnotím velmi kladně a hlavně mám zas krásný boty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Upřednostňujeme fair play, hodnoty před pozlátkem, na druhou stranu pokrok nezastavíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.12.2020

Vše opět perfektní. Šíře sortimentu, informace o produktech i dodávka zboží. Díky, dobrá práce!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Opakovaných si vážíme dvakrát tolik :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.12.2020

Super výběr Popisy použití produktů Rychlé dodání Je na ně spoleh Zboží, které jinde není Opravdu pečlivě zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše báječné hodnocení. Když svou práci milujete, mělo by to někde být vidět :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.12.2020

Dobrá komunikace, pěkné balení a možnost zaslat i stuhu kvůli předání zboží v podobně dárku. Spokojenost i s rychlostí zpracování objednávky.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Mašličku teď dáváme ke všemu co jen trochu vypadá dárkově :o) Jsme rádi, že se vám líbí a jste spokojená. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.11.2020

Rychlé doručení Kvalitní produkty Krásně zabaleno

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. S rychlým doručením je to teď trochu boj, ale co bychom pro vás neudělali :o) Btw, na balení máme dost přísná kritéria a letos se nám ještě nic nerozbilo. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.11.2020

Bezproblémová komunikace, dobrý sortiment, příznivé ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Děláme to s láskou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.11.2020

Prehladnosť Podrobné informácie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I kdyby náhodou nějaká informace scházela, jsme vždy k dispozici online. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.11.2020

Musím se opakovat. Super.

Vážený zákazníku, také se budu opakovat - Děkujeme! :o) Určit směřování obchodu může být snadné, ale dlouhá léta se ho držet ať se děje co chce bývá někdy i náročné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.11.2020

Rychlá komunikace i odpověď na dotaz ohledně doporučení jaký přípravek zvolit na daný druh bot. Doporučený norkový olej zachránil mé oblíbené boty, které jsem měl v plánu vyhodit...

Doporučuji....

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Norkový olej je navzdory své jednoduchosti opravdu účinný přípravek. K doporučením si dovolím konstatovat, že ne nadarmo jsou ČistéBoty oficiálním partnerem Heuréky pro kategorii Péče o obuv :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.11.2020

kvalitní zboží objednávky vyřizovány a odesílány obratem instruktážní videa na YouTube

Nakupuji opakovaně. Ohledně péče o boty nejlepší obchod, co znám.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tak přesně sem jsme se chtěli dostat :o) Teď už jen nesejít z cesty. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

04.11.2020

Prozákaznický přístup

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bez spokojeného zákazníka by nás to nebavilo. Lepší jeden co se vrací, než tři noví nespokojení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.11.2020

Proste dokonalý eshop... Objednáte do obeda a na druhy deň je zásielka na vydajni ... A to ešte z Prahy.. To iné obchody nedodaju ani z pobočky na pobočku

Škoda ze v ponuke nie sú medaille de or krémy a tiež odstraňovač škvŕn v spreji od saphiru

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Řadu Md'OR nám bohužel nedovolují obchodní podmínky výrobce, ale pokud bude zájem o jakýkoliv přípravek z řady BDC, který nemáme, můžeme jej přidat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.11.2020

velice rychlé odeslání zásilky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Prostě rychlá doba :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.10.2020

Velmi rychlé dodání zboží, objednané zboží perfektně zabalené a velmi kvalitní.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Přesně tak to máme rádi. Ale kvalita je vždy na prvním místě :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.10.2020

Rychlé dodání

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Snad nám to vydrží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.10.2020

Prostě super.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tiše se červenáme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.10.2020

Velmi rychlé odbavení, na webu spousta informací a postupů k použití

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když nakupuji, chci vědět přesně co a k čemu. Takže to tak děláme i pro ostatní. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.10.2020

Rychlost vyřízení Skvělý sortiment za slušnou cenu

Nemají možnost osobního vyzvednutí

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vlastní místo pro osobní vyzvednutí je ošemetná věc náročná na personál. Takže zatím zůstaneme u x tisíc výdejních míst Zásilkovny za více než přijatelnou cenu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.10.2020

Výborný popis k jednotlivým produktům plus nazorné či instruktažní videa. Cena vlněné leštící rukavice Famaco bombastická teda aspoň oproti té Saphirovské a rozdíl jsem zatím nepoznal.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se stavět nabídku tak, aby si některé přípravky příliš nekonkurovali, ale někdy se přímému srovnání nevyhneme. Ale například u Saphir BDC a Md'OR platí, že méně je někdy více :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.09.2020

Velká spokojenost s obchodem. Příjemné ceny, vše, co bylo uvedeno, že je skladem, opravdu bylo. Objednal jsem večer a druhý den bylo odesláno. Zboží bylo velmi pečlivě zabaleno, každý kousek samostatně v bublinkové fólii. Opravdu příkladné balení. Přibalen drobný dárek jako pozornost podniku . Dokonce i přiložená faktura hezky a úhledně zpracována. Obchod mohu jedině doporučit.

Vážený zákazníku, děkuji za obsáhlé hodnocení, které nejenže rádi slyšíme, ale zároveň pomáhá i dalším nakupujícím orientovat se v on-line prostředí a vyvarovat se zklamání z nákupu, nebo podvodu. Díky! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.09.2020

Vždy vše v nejlepším pořádku - velká spokojenost

Vážená paní Kučerová, děkuji za vaše hodnocení. Takových si vážíme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.09.2020

Rychlé odeslání zboží Příjemné ceny Péče o boty na jednom místě Hodil se mi článek o tom,jak se starat o určitý typ materiálu bot

Všechno proběhlo v pořádku,objednávka byla vyřízena velmi rychle.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše obsáhlé a inspirující hodnocení. Několik málo návodů najdete i na youtube v kanálu ČistéBoty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.09.2020

Super rychle vyrizeni objednavky.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Budu se opakovat, ale to je především dobrá práce našich dopravců :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.09.2020

Super rychlé vyřízení objednávky Dobré ceny

Vše naprosto OK, maximální spokojenost.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Taková nás vždy potěší :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.09.2020

Dobrý výběr zboží Rychlost dodání

Dlouhodobá spokojenost. Kupuji zde všechny přípravky na čištění bot a jsem spokojen.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. K tomu jsme se vlastně chtěli dopracovat. Vše ohledně čistých bot na jednom místě :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.09.2020

Rychlá a profesionální služba a dobrý sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.08.2020

Rychle doruceni Dobre popsane produkty Video navody (skoda, ze jich neni vice)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Krátké videonávody / představení produktů budou. Je to dost časově náročné, ale do konce roku začnou přibývat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.08.2020

Rychlost, profesionalita, ochota několikrát poradit, vynikající dojem.....

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Těší mne, že ČistéBoty takto vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.08.2020

rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Objednávky expedujeme denně a zbytek je na přepravcích. Díky patří jim :o) ale jsme rádi, že nám naši partneři pomáhají vytvářet dobré jméno. J. Filip,

23.08.2020

Kvalitní informace & produkty

Specializovaný E-shop na dopňky pro koženou obuv, ocěnuji hlavně souvisejicí informace - jak pečovat o obuv. (Tj. koncept ukázat-vysvětlit-prodat)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tohoto konceptu se držíme od začátku a měnit ho nebudeme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.08.2020

spokojenost s kvalitou a rychlostí dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.08.2020

rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sám, když si něco objednám, chci to mít hned. A tím se řídíme i v ČistýchBotách :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.08.2020

dobrý popis zboží a slušný výběr

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Považuji za důležité, aby kupující věděl do čeho jde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.08.2020

Perfektni služby,rychlé dodání a solidni ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Základní stavební kameny obchodu se nemění :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.08.2020

Rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rychlé doručení je zásluhou především našich schopných dopravců :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.08.2020

skvělý výběr skvělé ceny rychlé doručení

sortiment a nabídka se dají ještě více rozšířit :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ano, pořád je kam růst. Nové položky přidáváme celkem pravidelně. Ale stále se budeme držet speciálky. Košile, klíčenky ani gentlemanské pantofle nabízet nikdy nebudeme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.08.2020

Rychlé vyřízení objednávky, bleskové dodání, krásné balení.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I s rostoucím objemem považuji právě hodnoty za klíčové. Proto se jich budeme držet i nadále :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.07.2020

1*

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Lepší vysvědčení jsme si nemohli přát :o) Díky! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.07.2020

Bohatý výber, kvalitný tovar, cenné rady.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Oceňujeme, že nás takto vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.07.2020

Podrobný popis správné péče o obuv Rychlé vyřízení

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Do konce léta navíc přidáme i další videa na youtube. J.Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.07.2020

výborná komunikace rychlost doručení objednávky nikdy nebyl žádný problém

Vážená zákaznice, děkuji a vaše hodnocení i za to, že se vracíte. S takovými zákazníky si rozumíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.07.2020

Skvělý vyber a ceny Rychle jednání

Nemožnost platby kartou on-line

Vřele doporučuji, nabízejí velmi kvalitní výrobky za velmi přijatelné ceny oproti ostatním.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Karty zatím nezvažujeme, ale dobré ceny zůstanou i nadále :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.07.2020

rychlá reakce, bleskové dodání zboží

Antoníne, ¨ děkuji za vaše hodnocení. Rychlá doba si žádá rychlé obchody :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.07.2020

Kvalitni zbozi Rychle dodani Bezproblemova komunikace

Nelze platit kartou

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Platbu kartou nabízejí všichni dopravci u dobírek a u nás ji v dohledné době zavádět nebudeme. Především z důvodu administrativy a nákladů, které bychom museli promítnout do cen. I proto držíme ceny dobírek relativně přijatelné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.06.2020

Obchod s některým jinde nesehnatelným zbožím, komunikace, rychlost doručení - vše v naprostém pořádku a vzorové.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Právě nedostupnost kvalitních přípravků mne před lety vedla k založení obchodu a jak se zdá, situace se nezměnila :o) Dobře pro nás. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.06.2020

Přípravky které jinde nekoupíte. Rychlost odeslání a cena dopravy. Možnost Zásilkovny. Krásně a kvalitně zabaleno.

Vážený zákazníku, děkuji, děkuji a děkuji za vaše tři pochvalná hodnocení. Pravidelně před růstem upřednostňujeme kvalitu a stále to dává smysl. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.06.2020

Rychlost odeslání Poměrně nízká cena oproti konkurenci

Zboží bylo na výdejně již druhý den po objednání (objednáno odpoledne)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, rychlost je zásluha převážně našich dopravců, přesto děkujeme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.06.2020

Objednané 2.6....dorucene 3.6...take rýchle doručenie nie je ani v rámci SR a nie ešte z ČR takže top

Super prístup a rýchlosť vybavenia objednávky a jej doručenie... Veľký výber produktov... Avšak ocenil by som nejaké videa z testov jednotlivých produktov... Ja napr. Banujem kúpu univerzálneho cistica avel hussard... Je tam písané že smrdí ale ten smrad je tak ťažký že stačí otvoriť v miestnosti fľašku a smrad sa tam drží pár hodín... Kúpil som ho fakt ako univerzálny že si vyčistím aj boky podrazok na teniskách ale začalo ich rozpúšťať...radsej som mal kúpiť iný na tenisky alebo kožu... Napr je vhodný na mastné fľaky ci hladku kozu alebo semiš ... Tak som skúsil aplikáciu na semiš.. Fľak síce trochu zišiel ale na semiš ostal fľak po čističi...jeho zložkou je aj nafta takže asi nie je taký špeciálny ako píšu

Vážený zákazníku, děkuji za hodnotnou zpětnou vazbu. S agresivním zápachem mají čističe problém obecně. Vždy je lepší vyzkoušet účinek a stálobarevnost na méně viditelném místě. Naštěstí máme v nabídce i celou řadu o dost méně agresivních přípravků. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.06.2020

Rychlé zpracování objednávky Pěkný přístup k zákazníkům

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Vážíme si ho. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.06.2020

osobni pristup dobre ceny rychlost dodani znalost problematiky (specializace) bezproblemova reklamace

Chtel bych zit v dokonalem svete kde kazdy eshop funguje jako tento. Nekterymi produkty jsem si nebyl jist a vicemene obratem mi dosly odpovedi na me dotazy emailem. Nasledna bezproblemova objednavka dorazila behem 2 dni. A kdyz jsem pak potreboval reklamovat jedny napinaky (vada se stane), opet bezproblemova reklamace a dokonce voucher na zasilkovnu takze jsem ani neplatil postovne. TENHLE SHOP BY MEL BYT ETHALONEM JAK BY MELI FUNGOVAT VSICHNI OSTATNI.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Doufám, že budete s produkty i nadále spokojen a příště víte na koho se obrátit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.05.2020

Rychle dodanie, vysoka kvalita produktu, maximalna spokojnost

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Vaše spokojenost je i naše spokojenost :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.05.2020

Butik pro boty.

Butik pro boty.

Jsem se rozhodl, že koupím konečně pořádné napínáky na boty. A zanechal jsem trochu více peněz, než bylo plánováno. Protože takhle nějak by měl prostě maloobchodní e-shop vypadat. Majitel ví, co prodává, ví, proč to prodává a dokáže to parádně popsat. A ještě se člověk něco přiučí. Fakt jako když člověk přijde pomalu do kamenné prodejny. Takové fajnové nakupování. Ale tak jako můžu ty boty vzít kiwim a místo mýdla z Paříže vzít Jelena a šití vzít sádlem z Lidlu, že jo. :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše vyčerpávající hodnocení. Dodal bych snad jen, že na boty lze také plivnout a vyleštit starým tričkem :o)) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2020

Obchod má zboží, které jinde téměř nenajdete. Rychlá reakce.

Nemožnost platit kartou.

Jsem naprosto spokojený.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bohužel poplatky za platební bránu nejsou nijak zanedbatelné a museli bychom je promítnout do cen zboží, oproti tomu všichni dopravci již dobírku kartou zvládnou :o) Jinak jsem rád, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.05.2020

Prvotriedny tovar ktory inde nenajdete Vyvimocny pristup k predaju s jedinecnym popisom ku kazdej polozke S lackou a dokladne zabalena kazda zasielka

Stranky su trosku starsieho stylu a technologie, ale to je nepodstatne

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Všichni stárnem, ale když ono to tak dobře běhá a nepadá jako jiné systémy :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.05.2020

První nákup, přišla jsem na něj díky hledání nalínáku na boty. Z celého e-shopu čiší snaha o blaho zákazníka - ať už z popisu k produktům nebo různými radami a vychytávkami. Zboží dražší, ale za kvalitu se platí.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Je to přesně tak jak píšete. Saphir dokonce aktivně hlídá cenovou politiku prodejců. Žádné výprodeje a cenové války. I proto dokáže dlouhodobě držet opravdu nadstandartní kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.04.2020

Široký výber a veľmi podrobný popis pri každej položke

Možno zvážiť doplniť aj radu medaille d or od saphiru

Celkovo som spokojný.. Krém od saphir síce základná rada ale vonia neskutočne.. Pripomína mi cukríky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Řadu MdOR bohužel přidat nemůžeme. Jednak je pozice distributora pro ČR obsazená a hlavně ji nelze prodávat s jinými značkami :o( Jinak bychom samozřejmě rádi. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.04.2020

bleskurychlé dodání ochotný prodejce, který rozumí produktům, co prodává kvalitní zboží

Adame, děkuji za vaše hodnocení. Přesně takové to chceme mít - Rychlé, odborné a kvalitní :o) Jsem rád, že to tak jako zákazník vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.04.2020

Velmi rychlé zpracování objednávky kvalitní produkty

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. I přes všechna bezpečnostní opatření jsme nebyli nuceni ustoupit z kvality zboží ani zákaznického servisu. Takže ČistéBoty šlapou dál :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.03.2020

Široká nabídka kvalitního zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I letos chystáme pár novinek a určitě budou stát za to :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.03.2020

Perfektní služba - soustředí se na jednu věc a tu dělají skvěle Rychlé dodání Přehledná a rychlá komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. V této pro mnoho obchodů nelehké době si ho ceníme ještě více a nastavené kvality se budeme zuby nehty držet. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2020

Rýchlosť vo vybavení mojej objednávky. Všetko bolo OK. Určite to nie je posledný môj nákup. Kvalita výrobkov je výborná. Som veľmi spokojný.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To mne velmi těší. O kvalitu nám jde při zařazování produktů především :o) a ostatní procesy už máme zaběhnuté. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.03.2020

rychlost doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Myslím, že držíme rekord v době doručení cca 2 hodiny od zadané objednávky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2020

široký sortiment u produktů bylo pěkně popsáno jak a na co používat rychlost vyřízení objednávky

Vážený zákazníku děkuji za vaše hodnocení. Jsme speciálka, děláme jen jednu věc a chceme ji dělat dobře. Nic víc, nic míň :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.02.2020

Perfektní obchod, perfektní zboží. Vynikající přístup k zákazníkovi. Kdo má zájem pečovat o své boty, tady je to pravé místo. Vřele doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Aby byli zákazníci spokojeni a rádi se vraceli.., co více si přát? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2020

Přehledné stránky, dokonalé informace a návody, rychlé doručení Celková úroveň je velmi kultivovaná, odborně na výši

Na žádnou jsem nenarazil

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Od začátku jsem chtěl mít speciálku a měnit na tom nic nebudeme. Navíc i v době růstu klademe vysoký důraz na zákaznický servis. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2020

Mají produkty Famaco Rychlé doručení Super výběr Pěkný popis a různé tipy a triky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Protože se zaměřujeme jen na jednu věc, můžeme ji dělat pořádně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.02.2020

Dostal jsem rychle to, co jsem si objednal. Dobře zabalené a s dárečkem.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Asi tak bych si to při nákupu na internetu také představoval :o) Pokud jste s přípravkem navíc spokojen, jsme spokojeni i my. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.02.2020

sortiment poradi, komunikace rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se maximum informací uvést již v popisu, ale někdy není nad osobní konzultaci, které se určitě nevyhýbáme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.02.2020

přehledné velký výběr dobré ceny rychlost zpracování objednávky výborně popsané produkty vtipně popsané produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co dodat :o) ale vždy je prostor něco zlepšit, nebo minimálně kvalitu udržet v době růstu. Děkujeme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.02.2020

Obchod nabízí jinde nesehnatelné zboží Velký sortiment Krátká dodací lhůta Zboží kvalitně zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos se navíc, kvalitu nezanedbaje, spojíme s prestižní německou kartáčovnou a posuneme příčku zase o kousek výše. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.02.2020

zevrubné a důvěryhodné

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že takto ČistéBoty vnímáte. Důvěryhodnost je je určitě důležitým parametrem při nákupu na dálku. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2020

Rychlost a široký sortiment. Přehledný e-shop.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty kladou větší důraz na obsah než pozlátko, ale i design bude časem kráčet kupředu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.01.2020

Skvělé ceny, rychlé dodání, vyčnívá nad konkurenci.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že takto ČistéBoty vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2020

Velmi ochotni, promptni, skvela komunikace

Doporucuji!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To jsme celí my :o) Ale vážně, tak by to v obchodě mělo být a snažíme se na to nezapomínat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.01.2020

Prehledny web Majitel reaguje na hodnoceni, proto jsem se rozhodl produkty na boty nakoupit tady Balicek prisel velice pekne zabaleny, vsechno bylo uhledne poskladane, balik nechrastil - krasne poskladane veci Smysl pro detail - fotky produktu, neni jich zbytecne hodne, ale jsou znackove, kvalitni a pokryvaji cely sortiment

Budu u vas nakupovat i priste

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ani Vy nebudete vyjímkou, protože úzký kontakt se zákazníkem a práci se zpětnou vazbou považuji pro efektivní fungování obchodu za důležité. Jsem rád, že jste spokojen a budeme se těšit třeba příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2020

Velký výběr kvalitního zboží Rychlé dodání Užitečné popisy produktů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty jsou speciálka. Děláme jen jednu věc a to co nejlépe to půjde. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2020

Ceny Kvalita Výběr

Stránky by mohli vypdat lépe

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu. ČistéBoty letos slaví 5 let a i v designu se posuneme dále :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

Super ceny, rychle doruceni, zbozi dobre zabalene a v poradku

Nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pořád je co zlepšovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

rýchle dodanie Rozsiahly popis ku každému produktu dobré ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To samé bych od eshopu, kde chci sám nakoupit i očekával :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

Profesionalita, poradenství, netuctové zboží "tady je svět ještě v pořádku..."

Hledal jsem napínáky do bot a narazil na tento obchod. I v dnešní době mi web pana Filipa přišel nejen natolik profi, ale hlavně mě zaujal jeho přístup k zákazníkovi i vůbec k popisu jednotlivých výrobků, poradenství, atd., že jsem se rozhodl, že nakoupím toho více. Mohu ostatním jen doporučit!

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Opravdu si toho vážím. ČistéBoty drží směr méně moderního designu, více jednoduchého a férového přístupu. A tak to i zůstane. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2020

Široká nabídka produktů

Trochu méně přehledný eshop

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Pokusíme se vylepšit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2020

Rychlé dodání Nízké ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádi používáme termín férové ceny :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.01.2020

rychlá reakce na dotazy ochota poradit rychlé doručení zboží v balíku dobře zaopatřené proti poškození

není kamenný obchod

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Kamenný obchod je bohužel v Praze extrémně nákladná věc, která by se výrazně odrazila v cenách. Prozatím zůstanou ČistéBoty o pouze online. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.01.2020

S obchodem jsem spokojen a doporučuji jej.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Víc si ani nemůžeme přát :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.01.2020

Orientujú sa len na jednu oblasť a v tej sa vyznajú.

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Ano, je to přesně tak. Raději volíme cestu specializace a o každém produktu víme maximum. Dokážeme tak i lépe poradit s výběrem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.01.2020

rychlost vyřízení objednávky, spolehlivost

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Vážíme si toho, že nás takto vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2019

Rychlé doručení Výhodné ceny Kvalitně zabalené při doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a doporučení. Naučit se balit nám chvíli trvalo, ale dnes již za celý rok nemáme jediné poškozené zboží. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.12.2019

S obchodem mam dobre zkusenosti. Vsechni produkty co jsem objednala kvalitne, plni svoji funkce. Obchod ciste boty pro mne super obchod.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Obchodnická čest by nám nedovolila prodávat něco, co nefunguje :o) Nehledě na fakt, že Saphir i Famaco-Paris jsou špičkou ve svém oboru. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

© www.cisteboty.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace