Recenze obchodu

20.01.2023

profesionálny a príjemný prístup dobrý výber produktov (na CZ+SK trhu najväčší) množstvo užitočných informácií k starostlivosti o obuv

možnosti platby

Spokojný, vracajúci sa zákazník zo SR

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vždy je co zlepšit :o) uvidíme co nám vývoj přinese. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.01.2023

Ústretovosť, Komunikácia, Dostupnosť a kvalita tovaru, Rýchle dodanie a bezkonkurenčné ceny Nenašiel som :)

Zatiaľ som zrealizoval tri objednávky, ale za seba môžem napísať, že tovar bol starostlivo zabalený a splnil očakávania a to po praktickej i kvalitatívnej stránke, určite treba spomenúť veľmi priaznivé a férové cenovky. Ak teda hľadáte pre svoje topánky to najlepšie, široký a kvalitný sortiment, rýchle dodanie a dostupnosť, férové ceny a v neposlednom rade ústretovosť a poradenstvo, tak za mňa rozhodne odporúčam.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. Vím, že dobrá pověst nevznikne sama od sebe, jsou to léta práce a toto je odměna. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2023

Komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jste kdykoliv vítán. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.01.2023

Vse bylo jak objednano

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.01.2023

Doporucuju.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení i doporučení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.12.2022

Rychlé dodání Skvělé a rychlé řešení problému .

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Reklamace nebo řešení potíží je chvíle, kdy se v obchodě tzv. láme chleba. Proto klademe na rychlé s vstřícné vyřízení větší důraz. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.12.2022

Nakoupil jsem už potřetí, spokojenost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jste opět kdykoliv vítán i se zákaznickou slevou 5% za registraci. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.12.2022

Perfektní, nezvykle rychlé dodání. Doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení i doporučení. Dobré doporučení je lepší než sto reklam :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.12.2022

Spolehlivost, kvalitní výrobky

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Na kvalitě si dáváme záležet především. Famaco i Saphir jsou předními hráči v oboru a na jejich výrobcích je to znát. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.12.2022

Vše funguje bezvadně.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme rádi, že ČistéBoty šlapou :o) J. Filip,majitel www.cisteboty.cz

30.11.2022

Rychlost doručení Kvalitní výrobky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Všechny základní procesy v ecommerce jsou dnes online a většinou automatizované, tak není důvod to nějak zdržovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.11.2022

Rychlost a ochota.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdybychom byli pomalí a protivní, nikdo k nám nepřijde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.11.2022

Kvalitní zboží za velmi slušné ceny Rozsáhlé a přesné informace o zboží na webových stránkách obchodu Dobře zabalené zboží, které dorazilo zcela v pořádku

Zvláštní pochvalu si zaslouží webové stránky obchodu, kde je velké množství poměrně detailních informací. Sortiment zboží je excelentní. Velmi rád zde budu nakupovat znovu.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. Některé přípravky jsou opravdu docela nevšední a myslím, že více srozumitelných informací nemůže být na škodu, naopak :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.11.2022

rychlost spolehlivost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.11.2022

Skvělé značkové výrobky prvotřídní kvality :) Perfektní ceny :)

Doporučuji všem dalším zákazníkům :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Prodávat kvalitní přípravky je jedním slovem potěšení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.11.2022

Kvalitni produkty ceny i velmi rychlé dodaní vřele doporučuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za všechny nabízené produkty bychom dali botu do ohně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.11.2022

Rýchlosť doručenia, komunikácia, cena

Žiadna

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jste kdykoliv vítán.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.11.2022

výborná komunikace vstřícné jednání - výměna velikosti bez jakýchkoliv problémů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Já osobně bych se asi nevrátil nakupovat tam, kde se mnou tzv. "vyběhli" :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.11.2022

Veľmi rýchle dodanie, dobré ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rád používám termín fair-price. Některé výrobky se mohou zdát drahé, ale jsou takové proto, že jsou vyjímečné. A nakonec v době cenových srovnávačů je těžké a zbytečné vodit zákazníka za nos. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.10.2022

Rychlé dodání

Žádná

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. U nás to běhá rychle :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.10.2022

Není to moje první objednávka a tento obchod mám fakt rád. Zboží je vždy skvělé a skvěle slouží. Nejvíce jsem ted byl zvědavý na tu leštící beránkovou rukavici, opravdu to leští skvěle.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na tu rukavici jsem byl také kdysi zvědav, vlastně jsem se o ní dozvěděl až u vlastního obchodu :o) Ale překvapivých věcí máme celou řadu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.10.2022

Přehledný e-shop, dobrý popis výrobků, rychlost dodání zboží, komunikace. Můj druhý nákup a opět vše v pořádku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Těšíme se na ten příští :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.10.2022

Kvalitní výrobky, video manuály

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za všechny nabízené výrobky bychom dali botu do ohně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.10.2022

Obrovský výběr zboží Okamžité odeslání

Možná nadbytečné zabalení jednotlivých produktů

Největší výběr zboží daného sortimentu, nákup okamžitě odeslán. Byl jsem velmi spokojen… Zabalování jednotlivých produktů do bublinkové fólie je snad i zbytečné. Bez ní by se patrně nic nestalo a odpadu je zbytečně moc…

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Díky bublinkám se za poslední roky rozbilo při přepravě přesně 0 výrobků a při někdy náročných cestách zásilek to považuji za úspěch. Bublinky jsou 100% recyklovatelné z neutrálního PE. Rádi vás opět v ČistýchBotách přivítáme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.10.2022

fundovaný personál, který ví, co prodává a je schopen poradit s výběrem velký výběr kvalitního zboží rozumné ceny

nakoupila jsem jednou, podruhé... a budu se ráda vracet

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení i za to že se vracíte k nám :o) Za všechny námi nabízené produkty dáme botu do ohně, vždy vybíráme jen opravdu prémiovou kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.10.2022

velký výběr kvalitní značkové zboží rozumné ceny ochotný personál SCHOPNÝ PORADIT velmi jasná instruktážní videa o péči o kožené boty

váhala jsem při výběru velikosti napínáků do pánských společenských bot - syn nosí běžně vel. 44, ale na společenských botách bylo uvedeno číslo 41, proto jsem napsala do obchodu o radu. odpověď přišla hned následující den, dala jsem na zkušenost prodávajícího, objednala a čekala, jak to dopadne... seděly perfektně, proto jsem objednala napínáky i zbytku rodiny :o)

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení, ať napínáky slouží! Mimochodem, konzultace ohledně velikosti napínáků jsou nejčastějším tématem naší "poradny" :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.10.2022

Skvělý jak sortiment, stránky, eshop i jeho majitel. Jen bych uvítal možnost doručení i do boxů.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Boxy mají některé dost nepříjemné nevýhody, třeba čekací dobu na volnou schránku, nebo výrazně kratší úložní dobu. A i doprava nevyzvednutých zásilek se musí zaplatit. Nicméně, jsou aktuálně povoleny, uvidíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.10.2022

Škoda, že dodání nelze zvolit do boxů.

Skvělý sortiment i webové stránky, ochota, rychlost dodání. Super obchod!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S boxy bylo ještě nedávno více škody než užitku, ale doba se mění.. Máte je mít. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2022

Obchod byl fajn

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jste opět kdykoliv vítán :o) J Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.09.2022

Výběr a rychlost dodání. Naprostá spokojenost.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jste kdykoliv opět vítán. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.09.2022

objednávka prebehla bez problémov, tovar bol doručený rýchlo

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, rádo se stalo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.09.2022

Profici, rozumeju sa tomu, co predavaju.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To jsou léta praxe :o) Prodáváme jen to, co máme vyzkoušené, funguje to a věříme tomu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.08.2022

Rychlé dodání Velký sortiment Rady na webu, jak používat produkt

Vždy, když potřebuji něco pro péči na boty, obrátím se na tento obchod. Rychlé dodání, nenechali mě ve štychu :) Díky!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Taková byla a stále je vize ČistýchBot. Cokoliv budete potřebovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.08.2022

Vyřídili to rychle

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty šlapou rychle :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.08.2022

Výhodné ceny Kvalitné vyrobky

Cena dodania na Slovensko cez Packetu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ceny dopravy jsou podle ceníku dopravce, nejsou pro nás výdělkem, nicméně vás to stejně neodradilo dát 100%, čehož si vážím. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.07.2022

Skvělá edukativní videa s návodem na použití a čištění bot.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Zdá se, že videa mají dobrý ohlas, takže určitě budeme pokračovat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.07.2022

kompletní nabídka péče o obuv kvalitní produkty snadné na používání díky videonávodům

zjistil jsem, že potřebuji "fšecko"

Prémiové zboží, videonávody na používání, snadná objednávka, rychlé doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Já vám rozumím, mívám nad katalogy výrobců stejný pocit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.07.2022

Zboží bylo obratem odesláno, přidán byl i malý dárek.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Boty prostě musí šlapat :o) A ty Čisté především. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.07.2022

Vše potřebné pro boty na jednom místě Kvalitní výrobky a dobré ceny Rychlé jednání Rychlé a vstřícné reakce na dotazy a připomínky

Objednal jsem si dárkovou sadu. Byla zabalená od výrobce, nicméně po rozbalení bylo zjištěno, že dvě drobnosti z popisu chyběly. Po dotazu na prodejce mi tento hned chybějící věci doposlal a k tomu ještě několik dalších doplňků jako kompenzaci.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a že to berete sportovně :o) Nám se od výrobců dostává jednoho překvapení za druhým, ale v podstatě je to hra, tak hrajeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.07.2022

Vše bez problému, rychle.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máme radost :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.07.2022

velký výběr produktů všechny produkty detailně popsány, včetně podrobných popisů jejich použití reálné fotografie produktů super rychlé doručení

Skvělý eshop kde seženete snad opravdu vše potřebné pro starost nejen o vaše boty. Nakoupil jsem tu už několikrát, nemám důvod hledat jinde.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Považuji za vhodné, aby bylo jasné co jak funguje a k čemu to je. Takže s testy a návody rozhodně nekončíme, naopak :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.06.2022

Dokonalý výběr a nižší ceny. Naprostá spokojenost. Rychlé dodáoní.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Všichni výrobci sice už stihli ceny zvednout, ale zase jsou cesty jak ušetřit na provozu bez ztráty kvality, takže zatím nás zdražení nečeká. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.06.2022

Všechno v pořádku, napínáky jsou pevné, krásné a akorát velké...

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Napínáky jsou naše specialita :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.06.2022

Vše v pořádku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.06.2022

Velmi rychlé vyřízení objednávky, videoporadna a recenze na webu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Říká se, že je lepší jednou vidět, než desetkrát číst :o) a s videi teprve začínáme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.05.2022

Velmi rychlá expedice zboží Perfektní zabalení produktů

Zboží jsem objednal ráno a během asi hodiny už bylo na cestě na expediční depo. Druhý den už bylo k vyzvenutí. Po otevření balíčku byly všechny individuální produkty precizně zabalené v bublinkové fólii. Super, jednoznačně doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy se to tak sejde, zaručit to nemůžeme, ale stává se to :o) A co se balení týká, co se rozbije, nebo poškodí, to platíme my, takže radši rovnou pořádně. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.05.2022

Perfektní sortiment Detailní popisy u jednotlivých produktů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu, sortiment je prostě boží <3 kdo by to byl od péče o boty čekal :o) Další zajímavosti můžete najít i na našem Youtube kanálu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.05.2022

poměrně úzké zaměření, ale přesto široký výběr prověřená kvalita značek Saphir a Famaco

nelze zaplatit přímo na webu kartou, ale to je maličkost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rozhodnutí věnovat se pouze jedné věci, ale dělat to co nejlépe se ukázalo jako správné, takže u toho určitě zůstaneme :o) Kartám jsem se věnoval o pár hodnocení níže. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2022

Kvalitni produkty, rychla dodaci lhuta. Internetovy obchod ciste boty jednoznacne doporucuji. V budoucnu budu vybaveni k botam nakupovat pouze v tomto obchode.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, takové potěší. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2022

výběr produktů velké množství rad a informací o čištění bot na webu e-shopu

nemožnost platiby kartou

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Platební brány jsou bohužel náklad a starost navíc. Pro zákazníka to vypadá pohodlně, ale skrývají poplatky za bránu a % poplatku z každé uskutečněné platby, což mohou být i desítky korun. A tyto náklady musí být potom v ceně produktu. Na druhé straně lze kartou platit při vyzvednutí na výdejním místě, kurýrovi, nebo přímo v trackingu zásilky. Platby QR kódem jsou pak na pár kliků a zpravidla i ihned připsány, takže o platební bráně zatím neuvažujeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.05.2022

Nabídka kvalitních produktů k údržbě kožených bot.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos se možná ještě trochu více zaměříme i na sportovní boty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.05.2022

Prišlo všetko ako malo

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kéž bychom mohli říct totéž o dodávkách zboží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.05.2022

Rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.05.2022

Tovar so skvelymi popismi s radami ako ho pouzit Tovar, ktory inde nenajdete Dobre rozdelene kategorie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé přípravky nejsou úplně běžné a není na škodu předat pár zkušeností jak s čím pracovat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.04.2022

Přehledný obchod, dobrá komunikace

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Nikoho bloudit nenecháme, v případě potřeby co víme, poradíme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2022

Vše proběhlo v naprostém pořádku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Těšilo nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.04.2022

Pěkný výběr Rychlé dodání - zboží skladem

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Zboží ve vlastním skladu je podle mne základ, jen tak o něm víme všechno a dokážeme ho rychle doručit. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.04.2022

Neobvyklý sortiment a kvalitné značky za veľmi dobré ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu, neobvyklý :o) a přitom boty má každý. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.04.2022

Zboží krásné zabaleno. Přehledné stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.04.2022

Rychlé doručení Široký výběr zboží za skvělé ceny Pěkné a přehledné webové stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a čas který jste mu věnoval. Nechť jsou vaše boty vždy čisté! :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.03.2022

Přijemná komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Potrpíme si na slušnost :o) Stará škola asi.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.03.2022

Rychlé doručení Kvalita zabalení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. A hned se při té příležitosti pochválíme také - za poslední 3 roky se nic v zásilkách nerozbilo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.03.2022

...prostě skvělé

Děkujeme za vaše hodnocení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.03.2022

skvely servis vysoka kvalita produktu rychla komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dávám přednost malým speciálkám s prémiovým zbožím je to takové osobnější :o) Proto jsou ČistéBoty přesně takové. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.03.2022

Přehlednost, tipy a rady

Doporučuji všem

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Informační zásobárnu postupně rozšiřujeme a letos na jaře přibyde i mnoho nových videí :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2022

Rychlá komunikace a stejně rychlé dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2022

Vse probehlo rychle a v poradku

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.03.2022

Vysoká odbornost, vstřícnost a okamžité dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když něco děláme dlouho, sem tam něco pochytíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.03.2022

Největší výběr velmi kvalitniho zboži na obuv u nás i cenově z mé zkušenosti vřele všem doporučuji!!! Naprostá spokojenost rychlé dodání perfektně zabaleno rád si zde opět objednám!!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos nás navíc čeká hned několik zcela nečekaných novinek, takže vás rádi opět uvidíme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2022

super produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte naprostou pravdu.. a přitom, kdo by to do péče o boty řekl, že to bude tak zajímavé :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.02.2022

Přehledný web, rychlé vyřízení objednávky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Cenu za moderní design asi nezískáme, ale zase rozumíme krémům na boty a to je pro nás důležitější :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2022

široká nabídka kvalitních produktů rychlé doručení perfektní zabalení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Už to pár let trénujeme, jsme rádi, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

Vždy skvělá spolupráce,zboží je rychle dodáno.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme rádi, že se vracíte. K službám, J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

velice pozorný přístup

Vážená zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Mám za to, že obchodník by měl být k službám, když to potřebujete, ale nenutit ani neobtěžovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

Objednávka bola vybavená rýchlo, kvalitne zabalená, výrobky vyzerajú skvelo, ešte som s nimi zatiaľ nepracovala. Výrobky ohodnotím neskôr.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. A co teprve až je vyzkoušíte :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.02.2022

Dobra cena Kvalitni zbozi Rychle doruceni. Jsem spokojena.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení, vaše spokojenost nás těší. K službám, J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.02.2022

Perfektní služby.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme vašim botám k službám :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.02.2022

skvělé produkty na péči o obuv od Saphir, Avel a Famaco za mě bezkonkurenční ceny a kvalita kvalita služeb a rychlost dodání možnost dopravy na Zásilkovnu

Pravidelně nakupuji již pár let a od té doby jsem péči o obuv nekupoval jinde. Občas jsem kouknul jinam a porovnal ceny, abych se zase jednou přesvědčit, že čistéboty.cz jsou nejlepší. dobrá cena je vždy lepší než tisíc slev. Prostě 100% spokojenost s obchodem, výrobky, důvěrou a rychlostí dopravy. Dle doby objednání a zvolené dopravy vždy přišlo do dvou dnů, někdy i druhý den. Už se mi stalo, že jsem objednal mezi 14. a 15. hodinou a PPL přišlo druhý den dopoledne.

Vážený zákazníku, většina procesů je již léty vypilovaná, takže to jde od ruky :o) a s dobrými dodavateli a dopravci je radost pracovat.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.02.2022

široký sortiment kvalitních produktů nejen pro péči o boty podrobný popis produktů včetně příkladů použití a návodů rychlé dodání dobré ceny v každém balíčku jsem měl malý dárek v podobě čistícího ubrousku na boty

Výborný obchod pro všechny, kdo se rádi starají o své boty. Nabízí kvalitní produkty za super ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení, vážíme si času, který tomu věnujete i tomu že se vracíte :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.02.2022

Rychlé dodání zboží.

zatím jsem žádnou nezjistila

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Kdybyste nějakou nevýhodu zjistila, dejte vědět, ČistéBoty se vyvíjí, dobré podněty bereme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.02.2022

Nakoupila jsem zde již vícekrát. Jsem velmi spokojená. Zboží je dodáno okamžitě. Ke každému výrobku je popis k čemu slouží, jak se používá, mnohé návody jsou k dispozici na videu. Obchod má obrovský výběr zboží. Výrobky kvalitní.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Přístup obchodu by měl být komplexní od A do Z :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.01.2022

Jsou skvělí

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty by chtěly být love brand, snad nešlápnou vedle :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2022

zatím první objednávka.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Až budou vaše boty cokoliv potřebovat, víte kam se obrátit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2022

Druhá objednávka v krátké době a opět skvělé Velmi rychlá expedice a dodání Všechno přišlo v pořádku a ve výborné kvalitě

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a těšíme se na příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.01.2022

Kvalita nabizeneho sortimentu rychlost dodání velmi oceňuji a velmi si vázim ochoty a přistupu pana majitele k zákazníkovi poradi !vřele všem doporučuji !!!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše skvělé doporučení. Tak to vypadá když někoho práce baví :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2022

Kvalitní zboží Hodně věcí skladem Velmi rychlá expedice a doručení Vše odpovídá fotkám a popisu Oceňuji i podrobné návody na použití na webu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dostat něco jiného než bylo na obrázku a navíc nevědět přesně co s tím může dost zkazit den :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.01.2022

velký výběr zboží reálné fotografie nabízeného zboží podrobný popis nabízeného zboží včetně vlastních testů atd. spousta informací snad o všem, co se bot týká :) velmi rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nevěřil byste jak strohé dokážou dodavatelské popisy být a pak si má zákazník domyslet jak, k čemu a na co :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.01.2022

prehladnost, popis produktu a pouzitie aj nad ramec standardu,

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dáváme přednost užitečným informacím před množstvím reklam :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.12.2021

Rychlé dodání

Snadná orientace na stránkách eShopu, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při orientaci nakupujícího klademe důraz na cestu od základních prostředků ke speciálním a spíše vysvětlení, než tlak na prodej. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2021

Nabídka kvalitního zboží, přehledný eshop, originální popis jednotlivých produktů včetně doporučených postupů jejich použití, tipů a rad, opravdu solidní jednání a perfektní komunikace obchodu přes email.

28.12.2021

Podrobný popis a údržba zbozi Krásné balení

Zatím nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé výroky jsem kdysi sám viděl poprvé a přesný popis a použití se vždy více než hodí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.12.2021

Skvěle dali vědět že zboží naskladnili a došlo do vánoc uplně perfektně!!!

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Letos to bylo napínavé, ale kdy naposledy ne :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.12.2021

Doporučuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a doporučení. Vážíme si toho. Každým hodnocením pomáháte dalším nakupujícím. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.12.2021

perfektní nabídka rychlé a spolehlivé doručení

Můj oblíbený dodavatel péče o botičky, se kterým jsem maximálně spokojená.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. K tomu asi nemám co dodat, toho jsme vlastně chtěli dosáhnout :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

skvělý sortiment užitečné tipy super ceny rychlé dodání přehlednost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na příští rok chystáme zase několik zajímavých novinek i nové videonávody. Jinak velké díky patří našim dopravcům. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

Super ceny a popis produktů!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jakmile dáme dohromady nové studio, budou mít produkty i své videoukázky použití :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

Obrovsky rychlá a kvalitní služba.

Vážený zákazníku, Děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.12.2021

Balení Rychlost dodání

Obchod doporučuji Zakoupila jsem zde set a musím vypíchnout to krásné elegantní balení.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Letos se ještě nic nerozbilo, asi jsme se za ta léta naučili balit :o) Ale vážně, balení je součást nákupního zážitku. Krabici od pracího prášku zasypanou polystyrenem u nás nečekejte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2021

vadilo mi, že mi stále naskakovaly nabídky dalšího zboží, než jsem se dostala do košíku

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Dobrá poznámka, ony ty produkty svým způsobem souvisí všechny. Ale osobně to také nemám rád. Přece vím co chci. Odstraněno :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.12.2021

Rychlé, bezproblémové vyřízení objednávky.

Vážený zákazníku, je za tím sice spousta práce, ale když všechno proběhne hladce, jsou spokojeny obě strany. A o to přeci jde. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz