Recenze obchodu

25.10.2021

Velmi zajímavý až atraktivní sortiment, skvělá komunikace. Super. Jen rádoby dopravní společnost bych rozhodně změnil. Jak zákazník, tak zboží si zaslouží odpovídající služby.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sebelepší dopravní společnost se občas musí vypořádat s pochybením lidského faktoru. Ale vždy můžete očekávat naši plnou podporu a snahu hledat řešení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.10.2021

Rychlé doručení, hezky zabaleno, dobrá komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Základní hodnoty jsou celkem jasné, ale dá práci se jich držet :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.10.2021

Rychle dodani Super ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Cena by měla dobře uživit výrobce i prodejce a potěšit zákazníka :o) nic víc. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.10.2021

přehlednost, sortiment, nízké ceny, komunikace, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bylo nám potěšením :o) Snažíme se dělat jen jednu věc a dělat ji co nejlépe. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.10.2021

Milá a věcná komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Komunikace je součástí procesu i nákupního zážitku. Do protivného obchodu nikdo chodit nechce :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.09.2021

Rychlé dodání a výborná komunikace s obchodem.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pokud by vaše boty cokoliv potřebovaly, jsme k službám. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.09.2021

Rýchle doručenie, výborná komunikácia

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když už se nemůžeme potkat v kamenném obchodě, je důležité si vše potřebné alespoň napsat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.09.2021

supr nejvyšší kvalita

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Neprodáváme nic, za co nedáme ruku do ohně. Za poslední léta už naši nabídku pár produktů právě kvůli nedostatečné kvalitě muselo opustit. A tak to bude i nadále. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.09.2021

Rýchla komunikácia a riešenie problémov Produkty bezpečne zabalené aby nedošlo k ich znehodnoteniu počas cesty k Vám

Určite odporúčam tento obchod každemu nadšencovi klasickej obuvi a starostlivosti o kožu ☺️

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při řešení potíží se většinou pozná jak to kde funguje a jestli proklientský přístup není jenom heslo z reklamy :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.09.2021

Jsem absolutně spokojený, zásilka je vždy rychle a v pořádku vyexpedována a doručena.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádo se stalo. S posíleným skladem a zkušenými dopravci to není nic těžkého :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.09.2021

Rychlost, komunikace, zboží na skladě.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Často se uvádí "skladem" a znamená to skladem kdovíkde. V ČistýchBotách jdeme do skladu a natáhneme ruku do regálu :o) to u nás znamená mít skladem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.09.2021

Rychlý nákup, rychlé dodání, kvalitní balezí zásilky.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Balení byla kdysi jedna z velkých výzev začínajícího eshopu. Ale za poslední tři roky se nám v přepravě nerozbila jediná věc a vizuální podoba zásilek je na vysoké úrovni. Proč se nepochválit? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.09.2021

přehledný výběr zajímavá nabídka

zatím nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdysi jsem říkal že se staneme známou speciálkou. Rok se s rokem sešel a Čisté boty se staly synonymem pro čisté boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.08.2021

Poradenstvo, komunikácia a dodanie na druhý den

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Osobně nemám rád když se mi personál obchodu vnucuje a když je potřebujete, tak tam nejsou :o) Tak se to snažíme dělat jinak. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.08.2021

Velmi rychlé dodání do 24 hodin

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy to tak krásně vyjde :o) není na co čekat.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.08.2021

rychlost ochota kvalita dobrá cena instruktážní videa na webu

Vážený pane Vykutile, děkuji za vaše hodnocení. I někteří zákazníci by si zasloužili 5 hvězdiček :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.06.2021

Zboží, které jinde neseženete

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Možná i seženete, ale od nás máte ještě prvotřídní službu, poradnu, plnou záruku a rychlé a vstřícné jednání :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.06.2021

Napínák na boty kvalitní, krásně zabalen - vhodný i jako luxusní dárek

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na tubusy Schlesinger stačí přidat mašličku a jako dárek jsou dokonalé :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.06.2021

Neuvěřitelná rychlost doručení Balení výrobků Cena

Jediné doporučuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Balení byla zpočátku výzva, ale po pár tisících krabičkách se to dá naučit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.06.2021

Super . Maximalna spokojnost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádi vás opět "uvidíme" :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.06.2021

Rýchla expedícia Skvelá komunikácia a riešenie problémov Ľudské ceny za špičkové výrobky Poradenstvo

Nevýhoda neexistuje. Viac takýchto obchodov

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. S cenami máte pravdu, Saphir je naprostá špička, ale překvapivě není nijak nedosažitelný. Alespoň není důvod hledat náhražky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.06.2021

Rychlost dodání zboží výborné napináky Schlesinger dodané v tubusu kvalita nabízeného zboží vřele doporučuji!

Žádnou nemám

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Napínáky Schlesinger jsou rozhodně skvělá volba. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.06.2021

Velký výběr kvalitního zboží.

Nic.

Objednávka mi přišla rychle a dobrá komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pokud by vaše boty cokoliv potřebovaly, jsme vám plně k službám :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.06.2021

Pěkné napínáky na boty Rychlá dodávka zboží

Pro mne vysoké ceny Zakoupený lešticí kartáč "líná", doufám, že to přestane.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé kartáče to dělávají, obvykle ty velké, nebo světlé. Je to dáno použitou žíní. Zpravidla se osazení po použití stabilizuje, volná vlákna vypadají a kartáč "línat" přestane. Kdyby ne, dejte určitě vědět, něco vymyslíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.05.2021

Rychlá reakce Vše klaplo jak má

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jako dobře namazaný stroj :o) nebo spíš boty.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.05.2021

Velký výběr

Nic.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdo by to byl řekl, že jich nakonec bude tolik :o) a to ještě zdaleka nekončíme.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.05.2021

rychlost spolehlivost ochota pece o zakaznika (po amilu poradi se vsim)

Pisu to pokazde kdyz na cisteboty neco kupuju - jsou bozi! Ethalon vstricnosti a prozakaznickeho pristupu. Spousta obchodu by se mohla inspirovat ;-)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, vážím si ho. Ale abyste nás nepřechválil, také jsme jen lidé a děláme chyby :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.05.2021

kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za kvalitu ručíme. I proto vybíráme dodavatele mezi špičkami ve svých oborech. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.05.2021

Velmi kvalitní výrobky.

Nic

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Speciálně Saphir si dává na své pověsti a kvalitě výrobku extra záležet a je to samozřejmě znát :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.05.2021

Rychlé doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.04.2021

komunikace rychlost kvalita profesionalnost

mozna platba kartou primo na eshopu. Ale to je jen drobnost

Na tomto eshopu jsme nakupoval uz po nekolikate. Takze uz me ani neprekvapilo ze zbozi jsem mel expedovano jeste tyz den, ze dorazilo do 3 dnu a ze kvalita je spickova. A kdyz si nevite rady, staci napsat mail, odpovodaji temer obratem. Snim o idealnim svete kde takto funguje kazdy eshop protoze www.cisteboty.cz je takovy ethalon a ideal jak by se melo pristupovat k zakaznikovi. Vyplneni formuklar je malo. Peju na ne chvalu kde to jde i osobne. EXCELENTNI.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. Skromně se červenáme. Platbu kartou neplánujeme, ale zato chystáme pár dalších novinek na boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2021

Vsetko potrebne na jednom mieste

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Děláme jen jednu věc, nejlépe jak to jde. Nic víc, nic míň :o) Na košile ani klíčenky se nechystáme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2021

Velky vyber, rychle doruceni, kvalitni zbozi.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Péče o boty je v módním segmentu dost opomíjená, dobře pro nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.04.2021

lze si vybrat a rychlá realizace objednávky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Naše dvě hlavní značky nabízejí v mnoha případech vzájemně alternativní přípravky, takže je to o preferencích zákazníka. V obou případech je ale zaručena kvalita. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.04.2021

zajímavý sortiment dobré ceny rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdo by to řekl, že péče o boty je tak vzrušující obor? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.04.2021

Velmi rychlé dodání zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Asi bychom se měli také trochu zlepšit, aby všechny pochvaly nedostávali jen dopravci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.04.2021

Velký výběr věcí na obuv.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Před deseti lety jsem ani neměl tušení, že jich tolik existuje :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.04.2021

kvalitní produkty za rozumné ceny

méně přehledný web

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. UX je dost individuální, zatím se budeme soustředit na obsah a časem určitě doladíme i moderní kabátek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.04.2021

rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To bude tím, že se u nás svítí i ve svátek :o) Krásný zbytek Velikonočního pondělí. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

03.04.2021

Srozumitelné webové stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obsah webu by měl umět odpovědět na otázky, které byste položili v kamenném obchodě. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.04.2021

Vse dorazilo v poradku asi 36 hodin od objednani Levnejsi nez konkurence

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.03.2021

Kvalitní zboží Bezproblémová komunikace Ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Přece si nebudeme kazit den nekvalitní službou nebo zbožím :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.03.2021

Dobrý výběr, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdyby to nebyl můj obchod, nevěděl bych co si vybrat dřív <3 J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.03.2021

Super balení Velmi kvalitní výrobky Pouze kvalitní výrobky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dobře a vkusně zabalené zboží je podle nás součást nákupního zážitku a ještě stále máme co vylepšovat :o) Za kvalitu výrobků pravidelně předáváme díky výrobcům, aby z toho také něco měli. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.03.2021

Pre mňa maximálna spokojnosť, perfektný výber kvalitných produktov, priaznivá cena a rýchle dodanie tovaru

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Nedostatečně kvalitní produkty stačíme vyřadit z nabídky než řeknou švec i za cenu toho, že prostě nebudeme mít všechno co se kde nabízí.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.03.2021

Kvalitný tovar a sú rýchly

+++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme jako dobře rozchozené boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.03.2021

Pozitivní recenze vetsionou nepíší, nicméně zde mi to nedalo...Obchod doporučuji, protože: rychlost dodani, komunikace o různých etapách nákupu, kvalita zabaleni, dokonce papír na kterým tisknou faktury...vse na jedničku. Jen tak dal!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Lepší známku jsme si těžko mohli přát :o) a slibujeme, že se budeme snažit i letos. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2021

kvalitní nabídka

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Produkty do portfolia si vybíráme jednoduše,, jen ty nejlepší :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2021

Široký sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdyby vašim botám něco scházelo, obraťte se na nás. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2021

Rychlé jednání, dobrá cena, výborná kvalita

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Rychle, levně, kvalitně .. jak z nějaké reklamy :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2021

Rychlost vyřízení objednávky kvalita zbozi Nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Říká se, že s negativní zkušeností se zákazník podělí spíš, než s pozitivní. O to více nás vaše spokojenost těší. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.03.2021

Rychlá odezva i dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) tak proč toho nevyužít. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.03.2021

Přehlednost, kvalitní produkty a dobré rady na jednom místě.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty dělají jen jednu věc a snažíme se ji dělat co nejlépe. A tak to i zůstane :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.03.2021

přehledný sortiment rychlost dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy je nám vyčítán design, ale upřednostňujeme srozumitelnost a úplnost informací. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2021

Na jejich youtube kanále Čisté boty jsem se vše dozvěděl a na základě toho si u nich objednal pouze co jsem potřeboval.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To bychom přesně rádi, jen to co skutečně potřebujete :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2021

Cena, výběr, komunikace obchodu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2021

Cajk. Kupoval jsem druhé napínáky, protože se osvědčili. Nepostradatelná věc. Děkuju.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Před sedmi lety jsem nevěděl že nějaké napínáky existují a dnes mne živí :o) Nepostradatelná věc, přesně.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.02.2021

prehlad, ceny,

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Považujeme za důležité, aby měl přehled i zákazník. Jen tak si nekoupí něco, co vůbec nepotřebuje. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.02.2021

perfektní nabídka produktů rychlé vyřízení objednávky

SUPER

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos oslavíme 7 let, tak už snad ledacos umíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.02.2021

Kvalitní zboží, rychlost dodání

S obchodem jsem velmi spokojen a doporučuji jej.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co víc bychom si mohli přát? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.02.2021

rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pokud budou vaše boty cokoliv potřebovat, víte kde nás hledat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.02.2021

Rychlost jednání a kvalita výrobku

Trochu komplikované vyplnění elektr. objednávky - postup jednotlivých kroků se zadrhával.

Rychlé jednání a dodávka kvalitního výrobku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Celý nákupní proces pravidelně kontrolujeme a ladíme, ale stát se může ledacos :o) Hlavně, že jste spokojen s kvalitou přípravků. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.02.2021

Rychle dodané Kvalitni Levne

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Schnell, gut, billig :o) jak praví klasik. Budeme se toho držet i nadále. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.02.2021

Rýchle jednanie a dodanie, kvalitné produkty a popis o produkte

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos se ještě zaměříme na videonávody ať to máme komplet :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.01.2021

Zdravim vás. Som maximálne spokojný s vašim produktom. Ale už raz som vyplňovať túto kolónku. S pozdravom Ferdinand Kilácskó

Vážený zákazníku, nezbývá než poděkovat, že jste si našel čas i podruhé :o) a stále jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2021

Rychlé vyřízení a doručení objednávky. Výborná komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dobrý prodejce ví kdy mluvit i kdy mlčet :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2021

Vše proběhlo rychle, bez problémů, zcela perfektně.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vážíme si ho a snažíme se kvalitu nejen držet, ale posouvat výše :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.01.2021

Komunikácia, ochota, rýchlosť doručenia, ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nákup má být zážitek, dárek který dáte sami sobě. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

19.01.2021

Když děla někdo co ho baví a rozumí tomu, tak je to hned poznat. Výborná videa a velmi kvalitní sortiment produktů.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S videi máme ještě v záloze jeden neotřelý plán, tak uvidíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.01.2021

velký sortiment kvalitní produkty rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co se produktů týká, právě chystáme několik velmi zajímavých novinek, které jinde v ČR nekoupíte a podle nás je to škoda. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

08.01.2021

Rychlo vybavili moju objednavku Nemam vyhrady

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Na výhrady jsme zavedli online reklamace, bohužel jsou stále prázdné :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.01.2021

obchod doporučuji kvalitní zboží velmi rychlé dodání

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Jedno doporučení lepší než sto reklam :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.01.2021

Veľmi rýchle dodanie, a veľmi dobrá komunikácia

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2020

Výborná komunikácia, zľava po zaregistrovaní, pomerne rýchle doručenie tovaru do SR, Výborný prehľad a popis o produkte, kvalita, Za mňa maximálna spokojnosť, odporúčam

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Portfolio nemáme nikterak obrovské, zato víme o svých produktech všechno :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2020

Zajímavé zboží vyšší třídy Krátká dodací lhůta Perfektní obal

Vyšší ceny, ale to je těžko posoudit vzhledem k zajímavé nabídce

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ceny určitě odpovídají kvalitě :o) za to ručíme. A protože jsme jediní dovozci značky Famaco, lze srovnávat jen v zahraničí a zde jsme bezkonkurenčně levnější. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.12.2020

Excelentní ochota a komunikace ze strany p. Filipa. Vřele doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obchod byl vždy o komunikaci a ani e-commerce doba není vyjímkou :o) Takže si osobní přístup zachováme i nadále. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2020

vždy najdu, co potřebuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S šířkou záběru nejsme u Famaca ani Saphiru zdaleka u konce a na příští rok chystáme hned několik zajímavých novinek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2020

Při výběru produktů pomohly podrobné popisy produktů a články

Sympatický obchod, hodně informací o produktech, které pomohly při výběru. Nesnaží se vnutit zákazníkovi, že nejdražší rovná se nejlepší. Asi by se dalo zapracovat na webovkách, ale to mně nezabrání objednat i příště. Celkově hodnotím velmi kladně a hlavně mám zas krásný boty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Upřednostňujeme fair play, hodnoty před pozlátkem, na druhou stranu pokrok nezastavíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.12.2020

Vše opět perfektní. Šíře sortimentu, informace o produktech i dodávka zboží. Díky, dobrá práce!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Opakovaných si vážíme dvakrát tolik :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.12.2020

Super výběr Popisy použití produktů Rychlé dodání Je na ně spoleh Zboží, které jinde není Opravdu pečlivě zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše báječné hodnocení. Když svou práci milujete, mělo by to někde být vidět :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.12.2020

Dobrá komunikace, pěkné balení a možnost zaslat i stuhu kvůli předání zboží v podobně dárku. Spokojenost i s rychlostí zpracování objednávky.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Mašličku teď dáváme ke všemu co jen trochu vypadá dárkově :o) Jsme rádi, že se vám líbí a jste spokojená. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.11.2020

Rychlé doručení Kvalitní produkty Krásně zabaleno

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. S rychlým doručením je to teď trochu boj, ale co bychom pro vás neudělali :o) Btw, na balení máme dost přísná kritéria a letos se nám ještě nic nerozbilo. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.11.2020

Bezproblémová komunikace, dobrý sortiment, příznivé ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Děláme to s láskou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.11.2020

Prehladnosť Podrobné informácie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I kdyby náhodou nějaká informace scházela, jsme vždy k dispozici online. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.11.2020

Musím se opakovat. Super.

Vážený zákazníku, také se budu opakovat - Děkujeme! :o) Určit směřování obchodu může být snadné, ale dlouhá léta se ho držet ať se děje co chce bývá někdy i náročné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.11.2020

Rychlá komunikace i odpověď na dotaz ohledně doporučení jaký přípravek zvolit na daný druh bot. Doporučený norkový olej zachránil mé oblíbené boty, které jsem měl v plánu vyhodit...

Doporučuji....

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Norkový olej je navzdory své jednoduchosti opravdu účinný přípravek. K doporučením si dovolím konstatovat, že ne nadarmo jsou ČistéBoty oficiálním partnerem Heuréky pro kategorii Péče o obuv :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.11.2020

kvalitní zboží objednávky vyřizovány a odesílány obratem instruktážní videa na YouTube

Nakupuji opakovaně. Ohledně péče o boty nejlepší obchod, co znám.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tak přesně sem jsme se chtěli dostat :o) Teď už jen nesejít z cesty. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

04.11.2020

Prozákaznický přístup

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bez spokojeného zákazníka by nás to nebavilo. Lepší jeden co se vrací, než tři noví nespokojení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.11.2020

Proste dokonalý eshop... Objednáte do obeda a na druhy deň je zásielka na vydajni ... A to ešte z Prahy.. To iné obchody nedodaju ani z pobočky na pobočku

Škoda ze v ponuke nie sú medaille de or krémy a tiež odstraňovač škvŕn v spreji od saphiru

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Řadu Md'OR nám bohužel nedovolují obchodní podmínky výrobce, ale pokud bude zájem o jakýkoliv přípravek z řady BDC, který nemáme, můžeme jej přidat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.11.2020

velice rychlé odeslání zásilky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Prostě rychlá doba :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.10.2020

Velmi rychlé dodání zboží, objednané zboží perfektně zabalené a velmi kvalitní.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Přesně tak to máme rádi. Ale kvalita je vždy na prvním místě :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.10.2020

Rychlé dodání

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Snad nám to vydrží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.10.2020

Prostě super.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tiše se červenáme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.10.2020

Velmi rychlé odbavení, na webu spousta informací a postupů k použití

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když nakupuji, chci vědět přesně co a k čemu. Takže to tak děláme i pro ostatní. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.10.2020

Rychlost vyřízení Skvělý sortiment za slušnou cenu

Nemají možnost osobního vyzvednutí

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vlastní místo pro osobní vyzvednutí je ošemetná věc náročná na personál. Takže zatím zůstaneme u x tisíc výdejních míst Zásilkovny za více než přijatelnou cenu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.10.2020

Výborný popis k jednotlivým produktům plus nazorné či instruktažní videa. Cena vlněné leštící rukavice Famaco bombastická teda aspoň oproti té Saphirovské a rozdíl jsem zatím nepoznal.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se stavět nabídku tak, aby si některé přípravky příliš nekonkurovali, ale někdy se přímému srovnání nevyhneme. Ale například u Saphir BDC a Md'OR platí, že méně je někdy více :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.09.2020

Velká spokojenost s obchodem. Příjemné ceny, vše, co bylo uvedeno, že je skladem, opravdu bylo. Objednal jsem večer a druhý den bylo odesláno. Zboží bylo velmi pečlivě zabaleno, každý kousek samostatně v bublinkové fólii. Opravdu příkladné balení. Přibalen drobný dárek jako pozornost podniku . Dokonce i přiložená faktura hezky a úhledně zpracována. Obchod mohu jedině doporučit.

Vážený zákazníku, děkuji za obsáhlé hodnocení, které nejenže rádi slyšíme, ale zároveň pomáhá i dalším nakupujícím orientovat se v on-line prostředí a vyvarovat se zklamání z nákupu, nebo podvodu. Díky! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.09.2020

Vždy vše v nejlepším pořádku - velká spokojenost

Vážená paní Kučerová, děkuji za vaše hodnocení. Takových si vážíme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.09.2020

Rychlé odeslání zboží Příjemné ceny Péče o boty na jednom místě Hodil se mi článek o tom,jak se starat o určitý typ materiálu bot

Všechno proběhlo v pořádku,objednávka byla vyřízena velmi rychle.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše obsáhlé a inspirující hodnocení. Několik málo návodů najdete i na youtube v kanálu ČistéBoty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.09.2020

Super rychle vyrizeni objednavky.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Budu se opakovat, ale to je především dobrá práce našich dopravců :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace