Recenze obchodu

15.11.2019

- dobré ceny - kvalitní výrobky Saphir - rychlé dodání a fulfilment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. U balení jde zejména o bezpečnost produktů, ale když už to někdo dělá, proč to neudělat i vizuálně příjemné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.11.2019

Množství užitečných rad

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se uživatele navést na to co skutečně potřebuje. J. Filip majitel www.cisteboty.cz

07.11.2019

- podrobné informace k jednotlivým produktům - obratem fundovaně zodpovězen dotaz - z přístupu k zákazníkovi a jednotlivých textů u popisků je znát, že obchod vedou lidé, které baví prodávat toto zboží a hlavně tomu rozumí - možná to zní trochu s nadsázkou, ale za mě je to zatím jeden z nejpozitivněji působících e-shopů, které jsem kdy navštívila, líbí se jakým způsobem oslovují zákazníka :-) Fandím jim a přeji hodně úspěchů ! - abych nezapomněla: rychlé dodání !

Vlasto, děkuji za vyčerpávající a povzbuzující hodnocení. Co dodat? Vytýčit si směr a držet se ho mohou být dvě rozdílné věci. Jsem rád, že ČistéBoty se ho držet dokážou. Ještě jednou díky! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.11.2019

Široká nabídka. Výborný popis zboží a jeho použití.

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Návod k použití považujeme nejen za samozřejmou součást prodeje, ale i následné spokojenosti s vhodně zvoleným a dokonale funkčním výrobkem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.10.2019

Skvěle vyřešený problém nedostupnosti objednaného zboží. Jednoduše a efektivně mi byl výrobek nahrazený jiným, se stejnou funkcí, za stejnou cenu, byla jsem řádně informována. Široký sortiment. Vtipné pasáže v popiscích produktů. Přidanou hodnotou je edukace v péči o boty. Nejedná se pouze o web prodávající produkty.

Lucie, Děkuji za vyčerpávající hodnocení. ČistéBoty.cz nejsou jen katalog, jsou součástí kousku světa o vášni, kterou boty bezesporu jsou. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.10.2019

velice rychlá dodávky výborná nabídka zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za kvalitou každé nabízené věci si stojíme. Ať už se jedná o přípravky, nebo dopravu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.10.2019

S obchodem jsme velmi spokojená, rychlé dodání zboží,kvalitní.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Díky patří výrobcům, přepravcům a všem co nám pomáhají růst. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

20.10.2019

kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Kvalitu nabízeného zboží si dost hlídáme, i když je to často na úkor počtu nabízených produktů. Věříme že je to lepší cesta. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

Obchod reaguje na předem položené dotazy ohledně nabízeného zboží. A poradi, který druh výrobku je nejvhodnější.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Radši prodáme to, co skutečně potřebujete, než to co potřebujeme prodat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

Kvalitní krémy za příznivé ceny Profesionální poradenství

Doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Protože nám každý výrobek projde rukama ( a botami ) dost o něm víme a můžeme poradit. Jednoduché, ale účinné :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

+ cena, sortiment - nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S šíří sortimentu zdaleka nejsme u konce, ale zakládáme si na tom, že každý výrobek známe osobně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.09.2019

Velmi rychlé vyřízení.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rychlé doručení je z poloviny zásluha našich spolehlivých dopravců, především spol. Zásilkovna, která nám veškerou dopravu zprostředkovává. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.09.2019

+ Daný sortiment (kotníkové napínáky) jsem jinde nenašel + Rychlá reakce na všechny dotazy

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sortiment i své obzory hodláme i nadále rozšiřovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.09.2019

Opravdu bleskové vyřízení objednávky - od objednání po doručení na vybranou Zásilkovnu neuběhlo ani 24 hodin! :-)

Super obchod, vřele všem doporučuji. Solidní jednání, neskutečně rychlé vyřízení objednávky a ještě malý dáreček k objednávce navíc. Jsem nadšená!

Petro, děkuji za vaše hodnocení. Taková máme nejradši :o) Nebudete tomu věřit, rekord v doručení máme asi 2 hodiny. Až budete potřebovat, rádi Vás zase "uvidíme". J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.09.2019

rychle, informovanost,

Rychle, dobrá informovanost, hezky zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při balení se soustředíme na bezpečí obsahu a vizuální dojem je bonusem navíc :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.09.2019

Co se týče prozákaznického přístupu, je to jeden z nejlepších obchodů, které znám. Opakovaně se do obchodu vracím a vždy jsem spokojen. Drží férové ceny. Po 3 nákupech v rámci 1 roku neshledávám žádnou nevýhodu.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I přes neustálý růst dbáme důsledně na dodržení kvality a přístupu, neboť věříme, že to je správná cesta. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.09.2019

Rychlé doručení, kvalitní zboží. Dopuručuji.

Vážený zákazníku, děkuji za váš čas, který jste věnoval hodnocení. Všechna jsou pro nás nesmírně cenná. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

02.09.2019

Zajímavé zboží, rychle doručeno. Vše proběhlo OK.

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše hodnocení. I po letech v oboru stále objevujeme další zajímavé zboží a snažíme se rozšiřovat si obzory i nabídku. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.08.2019

Přesně to chci!!!

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Přesně takové chceme! :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.07.2019

Vynikajúci výber Jedinečné zameranie Výborná kvalita Expresné dodanie

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše vyčerpávající hodnocení :o) Dokonale jste vystihla cíle ČistýchBot.cz Děkujeme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.06.2019

Bezvadné napínáky

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. S tolika druhy krásných napínáků jsem ani nepočítal, ale když už... :o) Někdy to u nás vypadá jako v cedrovém království. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.06.2019

stoprocentní spolehlivost, rychlost, kvalita.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Jak se říká, genetika úspěchu nespočívá v růstu, ale v zušlechťování. Vždy tak máme co zlepšit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.06.2019

Rychle dodani, kvalitni produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Od začátku se snažíme vybírat jen ty nejkvalitnější produkty, věříme, že to zákazníci ocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.06.2019

Super obchod s kvalitním zbožím a dobrymi cenami.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ceny se snažíme držet stálé a férové. Věříme, že kolotoče slev ani tzv. česká přirážka nikam nevedou. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.06.2019

Vsechny kroky proběhly hladce a bez problémů, i se zbožím jsem spokojena.

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení a jsem velmi rád, že jste spokojena. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.05.2019

bleskové dodání velký výběr vysoká kvalita rozumné ceny přehledný e-shop

skvělý obchod ve všech směrech. nikdy žádný problém, krásně a pečlivě zabalený balík. Super popisky u produktů. Zjistíte jak a k čemu který výrobek použít.

Vážený zákazníku, děkuji za krásné hodnocení. Dáváme si záležet. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.05.2019

Dodáno jak objednáno Rychlost dodání Kupoval jsem cedrové vložky do bot a jsem spokojen

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Cedrové napínáky jsou tak trochu naše specialita. Jsou opravdu krásné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.05.2019

Rýchla reakcia Bezproblémové dorucenie

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení a těšíme se na příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.05.2019

Nízké ceny Slušný výběr Rychlé doručení Sleva po registraci

Vážený zákazníku, rád bych v odpovědi zmínil ještě nějaký benefit, ale trefil jste skoro všechny :o) Děkujeme za Váš nákup a těšíme se příště. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.05.2019

ochota, rychlost, a hlavně důvěra ve stálého zákazníka

dražší ale kvalitní

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Kromě důvěry Vám můžeme nabídnout i slevu 5% na všechny Vaše příští objednávky. Kvality se držíme zuby nehty a to s sebou nese i adekvátní cenu, která by však vždy měla plně odpovídat standartu služeb a produktů. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2019

Objednávka byla vyřízena velmi rychle. Komunikace s obchodem vynikající

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení. V dnešní rychlé době není čas ztrácet čas :o) Věřím, že Vám zakoupené přípravky udělaly radost a těšíme se příště. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.05.2019

Rychla komunikace a zaslani Kvalitni zbozi

Vážený pane Petře, děkuji za hodnocení. Dobrý obchod by měl stát na pevných základech a kvalita nabízeného zboží je jedním z nich. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.04.2019

Rychlost Kvalita Způsob dopravy Komunikace

Nic

Vážený zákazníku, děkuji za vyčerpávající hodnocení. Ale určitě se něco ke zlepšení najde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.04.2019

perfektní přehledné webové stránky, rychlé dodání, dokonale zabalené

Přehledné stránky, jednoduché objednání bez nutnosti registrace, rychlé dodání a dokonalé zabalené.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení! Registrace je vhodná pro opakované nákupy a navíc nabízí 5% slevu na vše a napořád, ale sám mám rád nákupy co nejjednodušší :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.04.2019

Nabízí kompletní sortiment péče o obuv, včetně podrobného návodu a doporučeného postupu.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Bez návodu by to nebylo ono. Jedině tak totiž docílíte perfektního účinku a o to nám přece jde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.04.2019

Krasne zabaleno, faktura na ekologickem papire - moc chvalim

Vážená zákaznice, Děkuji za pochvalu, vždy potěší. Recyklovaný papír používáme na mnoho způsobů a bude i papírová lepící páska :o) Jan Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.03.2019

Péče o zákazníka, kvalitni zboží

Vážený zákazníku, děkuji za povzbudivé hodnocení. S kvalitním zbožím je radost pracovat a to se odráží i ve všech ostatních aspektech obchodu. Děláme to prostě s láskou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.03.2019

Kvalitní produkty za rozumnou cenu, prodávané se znalostí věci.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Jsem velmi rád, že obchod vnímáte právě takto. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.03.2019

Vše dodáno rychle a v poradku

Vážený zákazníku, Děkuji za pozitivní hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.03.2019

Skvelé produkty Veľmi rýchle dodanie

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení. Plně sdílím váš názor na produkty Saphir i Famaco. Jsou opravdu skvělé :o) Hezký den! J. FIlip, majitel www.cisteboty.cz

12.03.2019

sortiment, který v běžných prodejnách nekoupíte

Vážený zákazníku, Děkuji za hodnocení. Máte pravdu. Tento sortiment je běžně přehlížen, ne-li ignorován. Ale to je dobře pro nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.03.2019

Méně běžný sortiment - jinde těžko sehnat.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Výborně jste vystihl základní myšlenku ucelené nabídky. A protože jsme jediným autorizovaným dealerem Famaca a nabízíme nejširší sortiment světové jedničky - Saphiru, myslím, že se nám to i daří. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2019

Promptne sluzby, dokladne zabalene, kvalitny tovar.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení, stále na sobě pracujeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2019

rychlost cena přehlednost sortiment

Vynikající obchod pro koupi příslušenství k péči o boty

Petře, děkuji za povzbuzující hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.02.2019

Skvělé ceny, rychlé doručení, mám pocit, že prodávají pouze věci, kterým věří

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Ano, máte správný pocit. Za poslední roky jsme už vyřadili pěknou řádku věcí, které nesplňovaly nastavené nároky na kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2019

Včasné vyřízení objednávky.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Včasné vyřízení pro nás znamená, že se Vaší objednávce na druhém konci někdo věnuje. U nás je to samozřejmostí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2019

rychlost dodání - super! :) o negativech nevím

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Jeden den je i má oblíbená lhůta dodání zboží z eshopů :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.02.2019

Velmi přehledny e-shop skvela komunikace s majitelem obchodu,ktery mi pradil s vyberem, kvalita nabizeneho zboži opravdu vrele doporucuji vsem!

Vážený zákazníku, děkuji za vřelé hodnocení. Obchod by měl umět poradit, považuji to za lepší benefit, než slevu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.02.2019

podrobny popis produktov rychle dorucenie

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Víme, že seznámení se zbožím je při nákupu na internetu důležité, proto jsme ještě navíc připravili novou kategorii "Vyzkoušeli jsme" kde si ukážeme přípravky tzv. v akci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.01.2019

Rychlost dodání Velmi kvalitní výrobky

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Vážíme si ho! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2019

z mé strany bez jediné výhrady

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Snad nám to vydrží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2019

Moznost vyzvednout Zasilkovny. Dotazy obratem zodpovezeny.

Lucie, děkujeme. Dotazy bereme jako výzvu. Šířit obecná moudra je prospěšné, ale opravdu konkrétně pomoci považujeme za důležitější. Krásný den v čistých botách! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.01.2019

Skvěle zabalené Rychlé dodání

Nakupoval jsem zde poprvé a mohu s klidem doporučit. Dokonce jsem dostal malý dárek a návod, jak s daným produktem zacházet

Filipe, děkuji za hodnocení. Na balení si dáváme záležet, je to součást nákupního zážitku. Když nemůžeme mít usměvavou prodavačku musíme mít alespoň úhledný balíček :o) A také nechceme nic rozbít, že? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.01.2019

obchod mi poskytl, co jsem potřeboval v rozumné cenové relaci, reakce eshopu byla velmi rychlá

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Takový by podle nás měl obchod být :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2019

Rychlé doručení, skvělý sortiment

Vážený zákazníku, Děkujeme za hodnocení. S tím sortimentem máte pravdu. Oba, Saphir i Famaco jsou skvělí. A tím teď myslím lidi, kteří za nimi stojí :o) a posíláme pozdrav do Francie! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.01.2019

Vše OK.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.01.2019

Maximálna spokojnosť, maximálne ústretový. Konečne mám obchod kde sa naozaj oplatí nakupovať. Viem že je veľa takychto obchodov ale s takým správaním som sa ešte nestretol za mna palec hore ostatných predajcov by som ku Vám poslal na školenie :)

Danieli, abyste nás nepřechválil, stále se učíme :o) Ale za všechny: DĚKUJEME! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.01.2019

velmi rychlé doručení a profesionální jednání se zákazníkem. Doporučuji

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. I toto jsme se museli naučit, ale jde přece o důvěru, že? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.01.2019

promptné doručenie (19.12 objednanie, 21.12 doručenie) profesionálne zabalené

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na balení si dáváme záležet. Myslíme si totiž, že to patří k celkovému nákupnímu zážitku. A také nechceme nic rozbít, že :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.12.2018

Několikátý nákup. Vždy bez problémů, spolehlivě doručeno.

Vážený zákazníku, jsme rádi, že se s důvěrou vracíte. Vážíme si toho. A část díků předáváme i našemu partnerovi Zásilkovně, za bezchybnou expedici všech našich zásilek. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.12.2018

jednou pro mě z hlavních výhod je ta, že pro laiky je zde vysvětleno všechno možné ohledně bot, ať už jejich výroba, členění, tak samozřejmě jak které boty čistit; stejně tomu je i u příslušenství, jak ho správně používat prodávané zboží je opravdu kvalitní (známé světové značky) posílají obratem (samozřejmě myšleno v pracovní dni)

Nakoupil jsem některé věci na čištění bot, a protože jsou "reprezentativní" (i ten leštící kartáč je prostě krásnej), dal jsem to jako dárek k Vánocům příteli, který to ocení. Takže moje zkušenost s tímto obchodem jednoznačně pozitivní - co o botách a jejich údržbě nevíte, zde se dozvíte; co potřebujete, tady nakoupíte. Už jsem tu nakoupil podruhé a pokud budu opět něco potřebovat, nemam důvod hledat jinde.

Vážený zákazníku, děkuji za krásné a obsáhlé hodnocení. Budiž nám odměnou za letošní úspěšný rok a povzbuzením do roku nového, ve kterém připravujeme mnoho nového. Jak jinak než o botách. Boty jsou pro mnoho lidí vášeň a jak jim jednou propadnete... :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.12.2018

rychlé dodání lepší ceny oproti konkurenci rychlá komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za 100% hodnocení. Vážíme si jej. Jak u značky Famaco, tak Saphir ( obou jsme autorizovaným dealerem ) se držíme cenové politiky výrobce. Ta bere v potaz jak exkluzivitu, tak férovost nabídky. Proč by stejné zboží mělo být v ČR dražší než ve zbytku Evropy? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.12.2018

širóký výběr barev krémů na boty rychlé odeslání zboží

Při doručení přes zásilkovnu nepožadují tel. číslo, tudíž nedorazila SMS a e-mail jsem přehlédla

Vážená zákaznice, snažíme se mít co nejméně povinných údajů, telefon je vždy dobrovolný. Děkuji za hodnocení a přeji Vám i vašim blízkým krásné Vánoce. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.12.2018

expresné dodanie tovaru

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2018

přehledný a hezký web rychlé jednání rychlost dodání

Doporučuji

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše hodnocení. Všimla jste si, že když se na něco těšíte, čas běží úplně jinak? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2018

pečlivě zabaleno, přidán drobný dárek doručeno rychle a bezproblémově

Byl to první nákup a byl jsem naprosto spokojen. E-shop si zjevně dává dost záležet, určitě ještě něco přikoupím.

Pavle, děkuji za pozitivní hodnocení. Užijte si předvánoční čas v čistých botách! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.12.2018

špičková komunikace, super zboží

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení! Když člověk pracuje s tím co má rád, jde to samo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.12.2018

nádherná faktura-ojedinělá, krásné razítko a dáreček, balíček od Vás byl krásný požitek-děkuji

Děkujeme za příjemné hodnocení! Se zakázkovým papírem na faktury se také pojí krásný příběh e-shopařské vzájemnosti, čímž děkuji panu Hotárkovi z Autohotarek.cz. :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.12.2018

Naprosto perfektní a profesionální. Mohu jen doporučit.

Vážený zákazníku, děkuji za povzbuzující hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.11.2018

Výběr zboží. Cena. Rychlost.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení! Podnikatelský plán kdysi hovořil o pár přípravcích, dnes jich nabízíme přes 200, ale důraz na provedení a kvalitu služeb se nezměnil. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.11.2018

kvalitní sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení.Užijte si čisté boty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.11.2018

Velmi kvalitní výrobky, bezchybný servis směrem k zákazníkovi. Děkuji!

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. S kvalitou výrobků je to podle mne nutnost. Vychvalovat a obhajovat před zákazníkem nekvalitní výrobek je dlouhodobě neudržitelné. Na druhé straně oběma našim značkám Famaco i Saphir se blíží 100leté výročí a to již o něčem svědčí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.10.2018

Rychlá a vstřícná komunikace s obchodem

Neznám

Děkujeme. S tím jak ČistéBoty.cz prochází časem proměnou, upřednostňujeme a klademe na první místo udržení kvality před rychlostí růstu. Jsem rád, že se nám to i díky dobře zvolené cílové skupině zákazníků daří. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.10.2018

skvělý výběr

O

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Co se týče portfolia, zdaleka nekončíme a v příštím roce nabídneme nové značky i produkty ze samého Olympu shoe-cosmetics. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.10.2018

Bol som velmi milo prekvapeny rychlostou dorucenia.

Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů. Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení!

05.10.2018

Vse super a kvalita

Vážený zákazníku, děkujeme! Saphir i Famaco jsou naprostá špička v oboru a práce s jejich produkty je prostě radost. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.09.2018

široký sortiment vysoce kvalitního zboží za přijatelnou cenu

Výborná komunikace, rychlost dodání zboží

Děkujeme!

29.08.2018

Obchod přehledně nabízí široký sortiment prostředků a nástrojů pro běžnou údržbu i renovaci obuvi. Na jeho stránkách lze nalézt i velmi fundované rady a doporučení pro použití jednotlivých výrobků.

Vážený zákazníku, děkuji za čas, který jste věnoval prezentaci své zkušenosti. Považujeme za správné navést zákazníka k tomu co skutečně potřebuje, ne k tomu co zrovna chceme nejvíce prodat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.08.2018

rychlé dodání návod k jednotlivým produktům /rádce detailní návod péče o jednotlivé druhy bot nejlepší ceny produktů na trhu kvalitní produkty

Perfektní návody na údržbu obuvi s možností zakoupit jednotlivé produkty. Krémy voní tak dobře, že manželka došla a ptala se co dělám s voskem.

Vážený zákazníku, děkujeme! Přesně toto jsem měl na mysli při psaní článku o zákaznické spokojenosti a její kultivaci. Pokud by Vám cokoliv chybělo, neváhejte se na nás obrátit. J. Filip

09.06.2018

Profesionálny prístup obchodu Komunikácia vône naozaj prevoňajú boty

Konkrétna vôňa nebola na sklade, bola mi však poskytnutá adekvátna náhrada a vhodná kompenzácia. Kvalitu je vidieť. S obchodom som spokojný. Určite si objednám aj nabudúce.

Vážený zákazníku, děkuji za čas, který jste věnoval hodnocení. Vážím si ho. Každé zakolísání, ať už technické nebo lidské, jsme vždy ochotni řešit k plné spokojenosti a příjemnému zákaznickému zážitku. Za www.cisteboty.cz J. Filip, majitel

05.06.2018

Profesionální přístup.

Perfektní balení,špičková kvalita,perfektní komunikace. Jsem zaregistrován a budu zde nakupovat pravidelně. Několikery letité semišové boty jsou jako nové.

Děkuji, vážíme si toho.

19.05.2018

Originálny tovar Vynikajúca kvalita Perfektné balenie Expresné dodanie Milá pozornosť za nákup

Děkuji, děláme to rádi :o)

12.05.2018

výrobky, které se těžce shánějí levné ceny návody a tipy na webu rychlost přístup

Sháněl jsem kondicionér na svou peněženku a kryt na mobil. Pouze tady jsem jej našel, jako dříve krém na boty v barvě cognac. Při rozbalení mě potěšily dárky k objednávce, které mi rozzářily den. Velmi pozitivní zkušenost, již druhá.

Děkujeme! A protože inspirace zákazníky není u nás jen planá fráze, přidáváme ke každému zboží podrobný popis a návod jak a kde všude jej lze používat a co je k tomu potřeba. Jako třeba zde: https://www.cisteboty.cz/cz-detail-9009518182537-krem-na-jemnou-kuzi.html Cílem je spokojenost na obou stranách. J. Filip

30.04.2018

Fantastický e-shop, služby na vysokej profesionálnej úrovni, veľmi kvalitný tovar a expresne dodaný

zatiaľ žiadne nevýhody

VEĽMI ODPORÚČAM!

26.04.2018

Naprosto nadstandardní servis. Zboží jsem měnil, vše proběhlo bez sebemenších problémů či prodlení. Doporučuji.

Děkuji! po osobních zkušenostech z jiných obchodů jsem se rozhodl zavést tzv. Férovou garanci. Obsahuje minimum paragrafů a maximum slušného chování. Přečíst si ji můžete zde: https://www.cisteboty.cz/cz-clanky-24.html J. Filip

16.04.2018

Vyřízeno bleskově Perfektně zabaleno Široký sortiment zboží Ceny skvělé

Byla jsem maximálně spokojena.

Vážená zákaznice, hodnocení jako to Vaše mi dává sílu posouvat obchod stále vpřed. Děkuji! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.04.2018

rychlá komunikace v případě doplňujících dotazů ke zboží rychlé odeslání zboží

žádné

11.04.2018

Velmi profesionální a prozákaznický servis. Top obchod. Majitel pan Filip je velmi ochotný a komunikativní.

09.04.2018

Zboží v pořádku, dodání za dva dny.

21.03.2018

Výborná informovanost, rychlé dodání zboží, dobře zabaleno

12.03.2018

rychlost dodání a kvalita výrobků

27.02.2018

super sortiment kvalitne produkty zasielkovna rychly

18.02.2018

Ok

13.02.2018

Rychlá bezproblémová dodávka velký výběr

30.01.2018

Dobry obchod. Velky vyber. Skvela komunikace.

20.01.2018

Vyzkoušené výrobky přímo od provozovatelů e-shopu

Obchod provozovaný lidmi, kteří o svém zaměření ví mnoho.

25.12.2017

Rychlá komunikace, vstřícné jednání

22.12.2017

Zajímavé zboží Výborná komunikace obchodu Rychlé odeslání

22.12.2017

Bezproblémový a rychlý obchod.

19.12.2017

rychlost dobrá komunikace kvalita výhodná cena

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

© www.cisteboty.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace