sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - péče o boty , krémy na boty, vosky, kartáče, napínáky

cisteboty.cz

Recenze obchodu

09.06.2018

Profesionálny prístup obchodu Komunikácia vône naozaj prevoňajú boty

Konkrétna vôňa nebola na sklade, bola mi však poskytnutá adekvátna náhrada a vhodná kompenzácia. Kvalitu je vidieť. S obchodom som spokojný. Určite si objednám aj nabudúce.

Vážený zákazníku, děkuji za čas, který jste věnoval hodnocení. Vážím si ho. Každé zakolísání, ať už technické nebo lidské, jsme vždy ochotni řešit k plné spokojenosti a příjemnému zákaznickému zážitku. Za www.cisteboty.cz J. Filip, majitel

05.06.2018

Profesionální přístup.

Perfektní balení,špičková kvalita,perfektní komunikace. Jsem zaregistrován a budu zde nakupovat pravidelně. Několikery letité semišové boty jsou jako nové.

Děkuji, vážíme si toho.

19.05.2018

Originálny tovar Vynikajúca kvalita Perfektné balenie Expresné dodanie Milá pozornosť za nákup

Děkuji, děláme to rádi :o)

12.05.2018

výrobky, které se těžce shánějí levné ceny návody a tipy na webu rychlost přístup

Sháněl jsem kondicionér na svou peněženku a kryt na mobil. Pouze tady jsem jej našel, jako dříve krém na boty v barvě cognac. Při rozbalení mě potěšily dárky k objednávce, které mi rozzářily den. Velmi pozitivní zkušenost, již druhá.

Děkujeme! A protože inspirace zákazníky není u nás jen planá fráze, přidáváme ke každému zboží podrobný popis a návod jak a kde všude jej lze používat a co je k tomu potřeba. Jako třeba zde: https://www.cisteboty.cz/cz-detail-9009518182537-krem-na-jemnou-kuzi.html Cílem je spokojenost na obou stranách. J. Filip

30.04.2018

Fantastický e-shop, služby na vysokej profesionálnej úrovni, veľmi kvalitný tovar a expresne dodaný

zatiaľ žiadne nevýhody

VEĽMI ODPORÚČAM!

26.04.2018

Naprosto nadstandardní servis. Zboží jsem měnil, vše proběhlo bez sebemenších problémů či prodlení. Doporučuji.

Děkuji! po osobních zkušenostech z jiných obchodů jsem se rozhodl zavést tzv. Férovou garanci. Obsahuje minimum paragrafů a maximum slušného chování. Přečíst si ji můžete zde: https://www.cisteboty.cz/cz-clanky-24.html J. Filip

16.04.2018

Vyřízeno bleskově Perfektně zabaleno Široký sortiment zboží Ceny skvělé

Byla jsem maximálně spokojena.

Vážená zákaznice, hodnocení jako to Vaše mi dává sílu posouvat obchod stále vpřed. Děkuji! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.04.2018

rychlá komunikace v případě doplňujících dotazů ke zboží rychlé odeslání zboží

žádné

11.04.2018

Velmi profesionální a prozákaznický servis. Top obchod. Majitel pan Filip je velmi ochotný a komunikativní.

09.04.2018

Zboží v pořádku, dodání za dva dny.

21.03.2018

Výborná informovanost, rychlé dodání zboží, dobře zabaleno

12.03.2018

rychlost dodání a kvalita výrobků

27.02.2018

super sortiment kvalitne produkty zasielkovna rychly

18.02.2018

Ok

13.02.2018

Rychlá bezproblémová dodávka velký výběr

30.01.2018

Dobry obchod. Velky vyber. Skvela komunikace.

20.01.2018

Vyzkoušené výrobky přímo od provozovatelů e-shopu

Obchod provozovaný lidmi, kteří o svém zaměření ví mnoho.

25.12.2017

Rychlá komunikace, vstřícné jednání

22.12.2017

Zajímavé zboží Výborná komunikace obchodu Rychlé odeslání

22.12.2017

Bezproblémový a rychlý obchod.

19.12.2017

rychlost dobrá komunikace kvalita výhodná cena

14.12.2017

Maximálna spokojnosť. Odporúčam kúpu ponúkaného kvalitného tovaru. :)

12.12.2017

Služby obchodu jsou dobré.

11.12.2017

Kvalitni zbozi Dobre zabalene Pomoc s vyberem

02.12.2017

Komunikace, kdy doslo ke zpozdeni. Navrh kompenzace!

21.11.2017

zajímavé zboží

nenašli jsme

29.10.2017

Výborná komunikácia, expresná doprava

29.10.2017

100%

Perfektní.

16.10.2017

vše OK, avšak produkty budeme zkoušet až po Vánocích :)

29.07.2017

S nákupem jsem velmi spokojen. Majitel mi vyšel vstříc a pomohl mi zkompletovat nákup.

21.06.2017

Spolelehlivost, ochota komunikovat Dobrý výběr

Solidnost, ochota,kvalita. Doporučuji

13.06.2017

bohatý sortiment

bezvadné

17.03.2017

značkový a kvalitný tovar

dizajn stránky

Vynikajúci obchod pre nákup starostlivosti o obuv. Značkový a kvalitný.

06.03.2017

Vše pro boty na jednom místě, to nikde jinde není

nemá skladem jeden výrobek, který bych si chtěl koupit

15.02.2017

sortiment

14.02.2017

velmi dobré ceny

08.02.2017

rychlost

žádné

Vynikající obchod

03.02.2017

poradia při výbere správneho prípravku na konkrétne boty

neviem o žiadnych

21.01.2017

Vše v pořádku

12.01.2017

DOPORUČUJI

27.12.2016

Tento obchod ocení všichni, co jim záleží jaké mají boty a jak boty vypadají a chtějí o ně správně pečovat.

Spokojená, rychlá komunikace.

23.12.2016

Nabídka firmy Famaco, rozumné ceny

16.12.2016

Jedinečný sortiment

Vyprodané zboží :-)

jedinečný sortiment, přehledný výběr možnost vyzvednutí v zásilkovně, rychlost dodání jednoznačně doporučuji

12.11.2016

Zaujímavý tovar.

Veľa tovaru, ktorý ma zaujímal je nedostupný.

Děkuji za čas který jste věnoval hodnocení. Občas se stane, že pro velký zájem nebo z logistických důvodů je něco nedostupné. Nastavením hlídacího psa budete o dostupnosti vždy informován jako první. J. Filip, majitel obchodu

10.11.2016

Nabizi veskery kvalitni sortiment tykajici se bot.

02.11.2016

široký sortiment rychlá a vstřícná komunikace

Při přepravě došlo k poškození zásilky, kterou jsem nakonec nechal vrátit zpět obchodu. Oceňuji rychlé a vstřícné jednání majitele obchodu, kdy mi bylo zboží obratem odesláno znovu.

30.10.2016

Na základě přání k narozeninám jsem objednala přesně to, co si obdarovaný přeje

Pružné, příjemné, vyzvednutí na Zásilkovně super

18.10.2016

doporučuji

03.09.2016

rychlé vyřízení objednávky

22.08.2016

Kvalitné výrobky, prehľadné stránky, rýchle dodanie

20.08.2016

komunikace sehnal jsem zboží,které jsem sháněl a je perfektní

Doporučil bych obchod ,obdržel jsem zboží kvalitní v brzké době,opravdu spokojenost.

05.06.2016

ceny kvalitní zboží návody možnosti dodání do zahraničí okamžité jednání

Jelikož jsem začátečník v péči o boty, musím říct, že jsem s eshopem velmi spokojen. Nejen, že lze zakoupit výhodné balíčky, ale některé zboží je nejlevnější na trhu (např. cedrové napínáky). Také vidím jednoznačné pozitivum v návodech pro začátečníky, jak pečovat o kůži a boty obecně. Jsem velmi spokojen a plánuji další nákup.

20.05.2016

Cena,sortiment,komunikace

Ochota komunikovat, rychlé dodání objednávky, sortiment. Serióznost a zájem o zákazníka. Určitě doporučuji

11.05.2016

Vse super, je to paradni obchod!

03.05.2016

originální a široký sortiment přípravků péče o obuv kvalitní produkty v poměru cena/výkon možnost osobního odběru - Zásilkovna kartáč na boty, který jinde neseženete

Pokud chcete kvalitní zboží, rychlé dodání, velkou ochotu pana majitele, který si váží zákazníka pak nakupte v tomto obchodě.

05.04.2016

Výborná přehlednost stránek, jednoduché objednávaní, dobrá komunikace rychlé doručení.

nevím o žádnych

doporučuji

03.04.2016

Produkty firmy Famaco

19.03.2016

Specializovany sortiment jedneho druhu.

Od objednat k expedicii presli cca dva dni.

05.03.2016

Kvalitni popis zbozi s presnymi obrazky Sekce clanku kde se pojednava o spravnem vyuziti zbozi

chybi SSL certifikat pro sifrovani prenosu dat (osobnich udaju) mezi zakaznikem a obchodem

Pan Filip mi sestavil objenavku na zaklade zaslaneho emailu pro kratsim dopisovani o moznostech nakupu. Perfektni spoluprace. Vrele doporucuji.

Děkuji, i díky vašemu podnětu SSL certifikaci připravujeme. J. Filip , majitel

28.02.2016

Velice kvalitní produkty za dobré ceny přehledný eshop

BARVY - dejte si pozor, barvy krémů a tkaniček bohužel úplně neodpovídají skutečnosti

Famaco v případě krémů nabízí více než 100 odstínů a máte pravdu, barevné podání se v některých případech může mírně lišit. Pracujeme na tom. U tkaniček je kruhová barevnice přímo od výrobce.

19.02.2016

velice kvalitní krémy a leštěnky na boty, nyní boty vypadají jako nikdy předtím. S běžnými krémy prodávanými v obchodech se mi takových výsledků nepodařilo dosáhnout. Skvělé.

09.02.2016

Sortiment , který u nás svou kvalitou a určenim není až tak obvyklý.

Na žádné jsem nepřišel.

Jestli vlastníte byť jen jeden pár kvalitní kožené obuvi a chcete jej mit v prvotřidni kondici a aby Vám obuv déle vydržela , tak chybu s timto e- shopem rozhodně neuděláte.Na uvod se zdarma dozvite jaky zvolit postup udržby a po té co produkty dorazi , tak si svoje botky ošetřite způsobem, který praktikovali naši dědečkové a je jediný správný.Baleni i připravky nejvyšši kvality a výsledek skutečně stoji za to.Tento e- shop mě jednoduše udělal radost! Vřele doporučuji.

Děkuji, opravdu jste mne potěšil. J. Filip, majitel

31.01.2016

Perfektní komunikace s majitelem obchodu, kvalitní zboží

30.01.2016

Přijatelná cena, vyšší kvalita

Pro každého, kdo nehodlá utrácet nesmyslně přemrštěné čásky za nezbytnou péči o společenskou obuv je tento obchod jasným cílem. (Toto neni placená reklama, ale vázně jsem nadšen)

22.12.2015

Vše proběhlo ke spokojenosti

18.12.2015

Obchod vyexpedoval objednávku velice rychle (zboží jsem objednala večer 7.12., 8.12. dopoledne již bylo zboží předáno dopravci), bohužel Česká pošta si dala na čas a navíc se mi balík ani nepokusila doručit (ač mi to v mailu tvrdili). Až po mém telefonátu, bylo vše napraveno. Zboží bylo v pořádku, jen lahvička s cedrovou esencí se částečně rozlila, ale balzámu na boty ani napínákům to nevadí a mastná krabice se vyhodí.

Ozvěte se prosím na info@cisteboty.cz, pošlu Vám novou. Co se s balíky na poště děje, ví jen Bůh.. Děkuji za pozitivní recenzi. J. Filip, majitel

14.12.2015

Zbozi na miru

Nedostatek zbozi

I kdyz zbozi nebylo,navrhli jine reseni,katere nas uspokojilo.

Děkuji za kladné hodnocení, nedostatek vybraných druhů zboží způsobily Vánoce. Trochu jsme je podcenili :o) ale nebude se to již opakovat.

26.11.2015

Nevim jak to presne vyjadrit, ale proste se mi v tomto obchode dobře nakupovalo. Nasledna komunikace po provedeni objednávky a rychlost dodani bylo jen potvrzenim, ze ma volba byla spravna.

28.10.2015

velký sortiment

nemá

super

02.10.2015

Kvalitní zboží bez kompromisu

Dosud jsem žádné slabiny nezaznamenal

DOPORUČUJI

17.09.2015

Bezchybní komunikace a dárek za malinko opožděné doručení. Takhle by to mělo vypadat! Jednoznačně doporučuji.

15.09.2015

rychlost měli zboží které potřebuji

přehnaná cena

hledejte na internetu

Děkuji za připomínku. Francouzskou zn. Famaco prodáváme jako jediní v ČR, cena odpovídá kvalitě. Pokud se registrujete, získáte 5% slevu na vše. To stojí za zvážení :o)

19.08.2015

Specializace v ne příliš rozšířeném odvětví.

Prozatím naprostá spokojenost, plánuji uskutečnit v tomto obchodě další nákupy.

09.08.2015

Velmi dobrá nabídka, ceny a celkový přístup k zákazníkovi

07.08.2015

Velice kvalitní zboží za rozumné ceny. Solidní jednání.

Doporučuji.

26.07.2015

Rychlost

Doporučuji.

24.07.2015

rozsah nabídky zboží, které jinak je velmi obtížně dostupné

Rychlé dodání zboží, dobrá komunikace s prodejcem.

13.07.2015

poradenske sluzby -> na dotaz byla promtni odpoved

kvalita, cena, sluzby = perfektni

06.07.2015

Jasny přehledný web.

Snurky byly jen v jedné tloustce, ale chápu ze mít 3 tloustk zvyšuje sklad.

Mají tam super veci. Budu kupovat na vánoce.

17.06.2015

Vše proběhlo dle představ, jen se vloudila drobná chybička, objednané zboží přišlo v jiné barvě :-) nakonec jsem využití i pro toto zboží našla, takže spokojenost, doporučuji.

Děkuji za Vaše hodnocení, pokud by se komukoliv vyskytla chybička v objednávce, neváhejte nás kontaktovat. Jsme jen lidé, ale vstřícní :o)

02.06.2015

Bezproblémový. Nyní ještě čekám na zodpovězení nově zaslaného dotazu.

12.05.2015

rychlé odeslání

vše proběhlo bez problémů

17.04.2015

našel jsem, co jsem hledal.

Opravdu cedrové dřevo

06.04.2015

Naprosto bezkonkurenční ceny.

Výborné cen, skvělý sortiment, excelentní komunikace a rychlost. Vřele doporučuji.

Rád bych touto cestou poděkoval všem našim zákazníkům a těm kteří věnovali pár minut vyplnění recenze zvláště. Snažíme se být vstřícní a féroví. Rosteme společně s Vámi !

26.03.2015

Kvalitní sortiment Dobrá cena

Zaujala mě sekce "články" kde jsem našel zajímavé informace

23.03.2015

Očekávám kvalitní výrobky

Větší velikost pánských napínáků (např. 44)

Zajímavý.

17.03.2015

slušné ceny, sortiment

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

© www.cisteboty.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace