Recenze obchodu

19.05.2022

Velmi rychlá expedice zboží Perfektní zabalení produktů

Zboží jsem objednal ráno a během asi hodiny už bylo na cestě na expediční depo. Druhý den už bylo k vyzvenutí. Po otevření balíčku byly všechny individuální produkty precizně zabalené v bublinkové fólii. Super, jednoznačně doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy se to tak sejde, zaručit to nemůžeme, ale stává se to :o) A co se balení týká, co se rozbije, nebo poškodí, to platíme my, takže radši rovnou pořádně. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.05.2022

Perfektní sortiment Detailní popisy u jednotlivých produktů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu, sortiment je prostě boží <3 kdo by to byl od péče o boty čekal :o) Další zajímavosti můžete najít i na našem Youtube kanálu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.05.2022

poměrně úzké zaměření, ale přesto široký výběr prověřená kvalita značek Saphir a Famaco

nelze zaplatit přímo na webu kartou, ale to je maličkost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rozhodnutí věnovat se pouze jedné věci, ale dělat to co nejlépe se ukázalo jako správné, takže u toho určitě zůstaneme :o) Kartám jsem se věnoval o pár hodnocení níže. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2022

Kvalitni produkty, rychla dodaci lhuta. Internetovy obchod ciste boty jednoznacne doporucuji. V budoucnu budu vybaveni k botam nakupovat pouze v tomto obchode.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, takové potěší. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2022

výběr produktů velké množství rad a informací o čištění bot na webu e-shopu

nemožnost platiby kartou

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Platební brány jsou bohužel náklad a starost navíc. Pro zákazníka to vypadá pohodlně, ale skrývají poplatky za bránu a % poplatku z každé uskutečněné platby, což mohou být i desítky korun. A tyto náklady musí být potom v ceně produktu. Na druhé straně lze kartou platit při vyzvednutí na výdejním místě, kurýrovi, nebo přímo v trackingu zásilky. Platby QR kódem jsou pak na pár kliků a zpravidla i ihned připsány, takže o platební bráně zatím neuvažujeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.05.2022

Nabídka kvalitních produktů k údržbě kožených bot.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos se možná ještě trochu více zaměříme i na sportovní boty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.05.2022

Prišlo všetko ako malo

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kéž bychom mohli říct totéž o dodávkách zboží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.05.2022

Rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.05.2022

Tovar so skvelymi popismi s radami ako ho pouzit Tovar, ktory inde nenajdete Dobre rozdelene kategorie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé přípravky nejsou úplně běžné a není na škodu předat pár zkušeností jak s čím pracovat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.04.2022

Přehledný obchod, dobrá komunikace

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Nikoho bloudit nenecháme, v případě potřeby co víme, poradíme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2022

Vše proběhlo v naprostém pořádku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Těšilo nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.04.2022

Pěkný výběr Rychlé dodání - zboží skladem

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Zboží ve vlastním skladu je podle mne základ, jen tak o něm víme všechno a dokážeme ho rychle doručit. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.04.2022

Neobvyklý sortiment a kvalitné značky za veľmi dobré ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu, neobvyklý :o) a přitom boty má každý. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.04.2022

Zboží krásné zabaleno. Přehledné stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.04.2022

Rychlé doručení Široký výběr zboží za skvělé ceny Pěkné a přehledné webové stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a čas který jste mu věnoval. Nechť jsou vaše boty vždy čisté! :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.03.2022

Přijemná komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Potrpíme si na slušnost :o) Stará škola asi.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.03.2022

Rychlé doručení Kvalita zabalení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. A hned se při té příležitosti pochválíme také - za poslední 3 roky se nic v zásilkách nerozbilo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.03.2022

...prostě skvělé

Děkujeme za vaše hodnocení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.03.2022

skvely servis vysoka kvalita produktu rychla komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dávám přednost malým speciálkám s prémiovým zbožím je to takové osobnější :o) Proto jsou ČistéBoty přesně takové. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.03.2022

Přehlednost, tipy a rady

Doporučuji všem

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Informační zásobárnu postupně rozšiřujeme a letos na jaře přibyde i mnoho nových videí :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2022

Rychlá komunikace a stejně rychlé dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2022

Vse probehlo rychle a v poradku

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.03.2022

Vysoká odbornost, vstřícnost a okamžité dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když něco děláme dlouho, sem tam něco pochytíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.03.2022

Největší výběr velmi kvalitniho zboži na obuv u nás i cenově z mé zkušenosti vřele všem doporučuji!!! Naprostá spokojenost rychlé dodání perfektně zabaleno rád si zde opět objednám!!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos nás navíc čeká hned několik zcela nečekaných novinek, takže vás rádi opět uvidíme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2022

super produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte naprostou pravdu.. a přitom, kdo by to do péče o boty řekl, že to bude tak zajímavé :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.02.2022

Přehledný web, rychlé vyřízení objednávky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Cenu za moderní design asi nezískáme, ale zase rozumíme krémům na boty a to je pro nás důležitější :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2022

široká nabídka kvalitních produktů rychlé doručení perfektní zabalení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Už to pár let trénujeme, jsme rádi, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

Vždy skvělá spolupráce,zboží je rychle dodáno.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme rádi, že se vracíte. K službám, J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

velice pozorný přístup

Vážená zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Mám za to, že obchodník by měl být k službám, když to potřebujete, ale nenutit ani neobtěžovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2022

Objednávka bola vybavená rýchlo, kvalitne zabalená, výrobky vyzerajú skvelo, ešte som s nimi zatiaľ nepracovala. Výrobky ohodnotím neskôr.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. A co teprve až je vyzkoušíte :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.02.2022

Dobra cena Kvalitni zbozi Rychle doruceni. Jsem spokojena.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení, vaše spokojenost nás těší. K službám, J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.02.2022

Perfektní služby.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme vašim botám k službám :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.02.2022

skvělé produkty na péči o obuv od Saphir, Avel a Famaco za mě bezkonkurenční ceny a kvalita kvalita služeb a rychlost dodání možnost dopravy na Zásilkovnu

Pravidelně nakupuji již pár let a od té doby jsem péči o obuv nekupoval jinde. Občas jsem kouknul jinam a porovnal ceny, abych se zase jednou přesvědčit, že čistéboty.cz jsou nejlepší. dobrá cena je vždy lepší než tisíc slev. Prostě 100% spokojenost s obchodem, výrobky, důvěrou a rychlostí dopravy. Dle doby objednání a zvolené dopravy vždy přišlo do dvou dnů, někdy i druhý den. Už se mi stalo, že jsem objednal mezi 14. a 15. hodinou a PPL přišlo druhý den dopoledne.

Vážený zákazníku, většina procesů je již léty vypilovaná, takže to jde od ruky :o) a s dobrými dodavateli a dopravci je radost pracovat.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.02.2022

široký sortiment kvalitních produktů nejen pro péči o boty podrobný popis produktů včetně příkladů použití a návodů rychlé dodání dobré ceny v každém balíčku jsem měl malý dárek v podobě čistícího ubrousku na boty

Výborný obchod pro všechny, kdo se rádi starají o své boty. Nabízí kvalitní produkty za super ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení, vážíme si času, který tomu věnujete i tomu že se vracíte :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.02.2022

Rychlé dodání zboží.

zatím jsem žádnou nezjistila

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Kdybyste nějakou nevýhodu zjistila, dejte vědět, ČistéBoty se vyvíjí, dobré podněty bereme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.02.2022

Nakoupila jsem zde již vícekrát. Jsem velmi spokojená. Zboží je dodáno okamžitě. Ke každému výrobku je popis k čemu slouží, jak se používá, mnohé návody jsou k dispozici na videu. Obchod má obrovský výběr zboží. Výrobky kvalitní.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Přístup obchodu by měl být komplexní od A do Z :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.01.2022

Jsou skvělí

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty by chtěly být love brand, snad nešlápnou vedle :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2022

zatím první objednávka.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Až budou vaše boty cokoliv potřebovat, víte kam se obrátit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2022

Druhá objednávka v krátké době a opět skvělé Velmi rychlá expedice a dodání Všechno přišlo v pořádku a ve výborné kvalitě

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a těšíme se na příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.01.2022

Kvalita nabizeneho sortimentu rychlost dodání velmi oceňuji a velmi si vázim ochoty a přistupu pana majitele k zákazníkovi poradi !vřele všem doporučuji !!!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše skvělé doporučení. Tak to vypadá když někoho práce baví :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2022

Kvalitní zboží Hodně věcí skladem Velmi rychlá expedice a doručení Vše odpovídá fotkám a popisu Oceňuji i podrobné návody na použití na webu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dostat něco jiného než bylo na obrázku a navíc nevědět přesně co s tím může dost zkazit den :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.01.2022

velký výběr zboží reálné fotografie nabízeného zboží podrobný popis nabízeného zboží včetně vlastních testů atd. spousta informací snad o všem, co se bot týká :) velmi rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nevěřil byste jak strohé dokážou dodavatelské popisy být a pak si má zákazník domyslet jak, k čemu a na co :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.01.2022

prehladnost, popis produktu a pouzitie aj nad ramec standardu,

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dáváme přednost užitečným informacím před množstvím reklam :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.12.2021

Rychlé dodání

Snadná orientace na stránkách eShopu, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při orientaci nakupujícího klademe důraz na cestu od základních prostředků ke speciálním a spíše vysvětlení, než tlak na prodej. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2021

Nabídka kvalitního zboží, přehledný eshop, originální popis jednotlivých produktů včetně doporučených postupů jejich použití, tipů a rad, opravdu solidní jednání a perfektní komunikace obchodu přes email.

28.12.2021

Podrobný popis a údržba zbozi Krásné balení

Zatím nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé výroky jsem kdysi sám viděl poprvé a přesný popis a použití se vždy více než hodí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.12.2021

Skvěle dali vědět že zboží naskladnili a došlo do vánoc uplně perfektně!!!

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Letos to bylo napínavé, ale kdy naposledy ne :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.12.2021

Doporučuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a doporučení. Vážíme si toho. Každým hodnocením pomáháte dalším nakupujícím. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.12.2021

perfektní nabídka rychlé a spolehlivé doručení

Můj oblíbený dodavatel péče o botičky, se kterým jsem maximálně spokojená.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. K tomu asi nemám co dodat, toho jsme vlastně chtěli dosáhnout :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

skvělý sortiment užitečné tipy super ceny rychlé dodání přehlednost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na příští rok chystáme zase několik zajímavých novinek i nové videonávody. Jinak velké díky patří našim dopravcům. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

Super ceny a popis produktů!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jakmile dáme dohromady nové studio, budou mít produkty i své videoukázky použití :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2021

Obrovsky rychlá a kvalitní služba.

Vážený zákazníku, Děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.12.2021

Balení Rychlost dodání

Obchod doporučuji Zakoupila jsem zde set a musím vypíchnout to krásné elegantní balení.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Letos se ještě nic nerozbilo, asi jsme se za ta léta naučili balit :o) Ale vážně, balení je součást nákupního zážitku. Krabici od pracího prášku zasypanou polystyrenem u nás nečekejte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2021

vadilo mi, že mi stále naskakovaly nabídky dalšího zboží, než jsem se dostala do košíku

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Dobrá poznámka, ony ty produkty svým způsobem souvisí všechny. Ale osobně to také nemám rád. Přece vím co chci. Odstraněno :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.12.2021

Rychlé, bezproblémové vyřízení objednávky.

Vážený zákazníku, je za tím sice spousta práce, ale když všechno proběhne hladce, jsou spokojeny obě strany. A o to přeci jde. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.11.2021

Excelentni komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bez komunikace není obchodu :o) a to ani v době ecommerce. J. Filip, majitel www.citeboty.cz

19.11.2021

Zajímavé zboží, které jinde nevidím.

Vyšší ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ono to přímo souvisí. Prémiové zboží má svou cenu, kterou určuje z drtivé většiny cena výrobní. V přímém srovnání produktů jsme obecně spíše nejlevnější :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.11.2021

Rychlé dodání, perfektně zabalené. Skvělá kvalita zakoupených produktů.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Prodávat kvalitní věci je prostě mnohem příjemnější. Pro obě strany :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.11.2021

rýchla dodávka a prekvapivo priíemna vôňa kremu na topánky

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Při prémiovém složení se není co divit :o) Krémy Saphir obsahují 32% včelího vosku a mandlový olej navrch. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.11.2021

Zboží přišlo ihned.Naprostá spokojenost.Už jenom z četby na stránkách obchodu se na mně přeneslo nadšení a vášeň a měla jsem chuť jít si s radostí čistit boty.Už plánuji další nákup neb jedny napínáky nestačíA samozřejmě potřebuji další pomůcky k radostné péči o boty.

Vážená zákaznice, přenášet nadšení na zákazníka je náš denní chleba :o) Ale jde to jenom tak, že budete se službou i výrobkem spokojeni, jinak by to byl jen vítr slov. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.10.2021

Velmi zajímavý až atraktivní sortiment, skvělá komunikace. Super. Jen rádoby dopravní společnost bych rozhodně změnil. Jak zákazník, tak zboží si zaslouží odpovídající služby.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sebelepší dopravní společnost se občas musí vypořádat s pochybením lidského faktoru. Ale vždy můžete očekávat naši plnou podporu a snahu hledat řešení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.10.2021

Rychlé doručení, hezky zabaleno, dobrá komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Základní hodnoty jsou celkem jasné, ale dá práci se jich držet :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.10.2021

Rychle dodani Super ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Cena by měla dobře uživit výrobce i prodejce a potěšit zákazníka :o) nic víc. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.10.2021

přehlednost, sortiment, nízké ceny, komunikace, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bylo nám potěšením :o) Snažíme se dělat jen jednu věc a dělat ji co nejlépe. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.10.2021

Milá a věcná komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Komunikace je součástí procesu i nákupního zážitku. Do protivného obchodu nikdo chodit nechce :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.09.2021

Rychlé dodání a výborná komunikace s obchodem.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pokud by vaše boty cokoliv potřebovaly, jsme k službám. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.09.2021

Rýchle doručenie, výborná komunikácia

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Když už se nemůžeme potkat v kamenném obchodě, je důležité si vše potřebné alespoň napsat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.09.2021

supr nejvyšší kvalita

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Neprodáváme nic, za co nedáme ruku do ohně. Za poslední léta už naši nabídku pár produktů právě kvůli nedostatečné kvalitě muselo opustit. A tak to bude i nadále. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.09.2021

Rýchla komunikácia a riešenie problémov Produkty bezpečne zabalené aby nedošlo k ich znehodnoteniu počas cesty k Vám

Určite odporúčam tento obchod každemu nadšencovi klasickej obuvi a starostlivosti o kožu ☺️

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při řešení potíží se většinou pozná jak to kde funguje a jestli proklientský přístup není jenom heslo z reklamy :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.09.2021

Jsem absolutně spokojený, zásilka je vždy rychle a v pořádku vyexpedována a doručena.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádo se stalo. S posíleným skladem a zkušenými dopravci to není nic těžkého :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.09.2021

Rychlost, komunikace, zboží na skladě.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Často se uvádí "skladem" a znamená to skladem kdovíkde. V ČistýchBotách jdeme do skladu a natáhneme ruku do regálu :o) to u nás znamená mít skladem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.09.2021

Rychlý nákup, rychlé dodání, kvalitní balezí zásilky.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Balení byla kdysi jedna z velkých výzev začínajícího eshopu. Ale za poslední tři roky se nám v přepravě nerozbila jediná věc a vizuální podoba zásilek je na vysoké úrovni. Proč se nepochválit? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.09.2021

přehledný výběr zajímavá nabídka

zatím nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdysi jsem říkal že se staneme známou speciálkou. Rok se s rokem sešel a Čisté boty se staly synonymem pro čisté boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.08.2021

Poradenstvo, komunikácia a dodanie na druhý den

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Osobně nemám rád když se mi personál obchodu vnucuje a když je potřebujete, tak tam nejsou :o) Tak se to snažíme dělat jinak. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.08.2021

Velmi rychlé dodání do 24 hodin

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy to tak krásně vyjde :o) není na co čekat.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.08.2021

rychlost ochota kvalita dobrá cena instruktážní videa na webu

Vážený pane Vykutile, děkuji za vaše hodnocení. I někteří zákazníci by si zasloužili 5 hvězdiček :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.06.2021

Zboží, které jinde neseženete

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Možná i seženete, ale od nás máte ještě prvotřídní službu, poradnu, plnou záruku a rychlé a vstřícné jednání :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.06.2021

Napínák na boty kvalitní, krásně zabalen - vhodný i jako luxusní dárek

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na tubusy Schlesinger stačí přidat mašličku a jako dárek jsou dokonalé :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.06.2021

Neuvěřitelná rychlost doručení Balení výrobků Cena

Jediné doporučuji

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Balení byla zpočátku výzva, ale po pár tisících krabičkách se to dá naučit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.06.2021

Super . Maximalna spokojnost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádi vás opět "uvidíme" :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.06.2021

Rýchla expedícia Skvelá komunikácia a riešenie problémov Ľudské ceny za špičkové výrobky Poradenstvo

Nevýhoda neexistuje. Viac takýchto obchodov

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. S cenami máte pravdu, Saphir je naprostá špička, ale překvapivě není nijak nedosažitelný. Alespoň není důvod hledat náhražky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.06.2021

Rychlost dodání zboží výborné napináky Schlesinger dodané v tubusu kvalita nabízeného zboží vřele doporučuji!

Žádnou nemám

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Napínáky Schlesinger jsou rozhodně skvělá volba. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.06.2021

Velký výběr kvalitního zboží.

Nic.

Objednávka mi přišla rychle a dobrá komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pokud by vaše boty cokoliv potřebovaly, jsme vám plně k službám :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.06.2021

Pěkné napínáky na boty Rychlá dodávka zboží

Pro mne vysoké ceny Zakoupený lešticí kartáč "líná", doufám, že to přestane.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Některé kartáče to dělávají, obvykle ty velké, nebo světlé. Je to dáno použitou žíní. Zpravidla se osazení po použití stabilizuje, volná vlákna vypadají a kartáč "línat" přestane. Kdyby ne, dejte určitě vědět, něco vymyslíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.05.2021

Rychlá reakce Vše klaplo jak má

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jako dobře namazaný stroj :o) nebo spíš boty.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.05.2021

Velký výběr

Nic.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdo by to byl řekl, že jich nakonec bude tolik :o) a to ještě zdaleka nekončíme.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.05.2021

rychlost spolehlivost ochota pece o zakaznika (po amilu poradi se vsim)

Pisu to pokazde kdyz na cisteboty neco kupuju - jsou bozi! Ethalon vstricnosti a prozakaznickeho pristupu. Spousta obchodu by se mohla inspirovat ;-)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, vážím si ho. Ale abyste nás nepřechválil, také jsme jen lidé a děláme chyby :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.05.2021

kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za kvalitu ručíme. I proto vybíráme dodavatele mezi špičkami ve svých oborech. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.05.2021

Velmi kvalitní výrobky.

Nic

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Speciálně Saphir si dává na své pověsti a kvalitě výrobku extra záležet a je to samozřejmě znát :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.05.2021

Rychlé doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Žijeme v rychlé době :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.04.2021

komunikace rychlost kvalita profesionalnost

mozna platba kartou primo na eshopu. Ale to je jen drobnost

Na tomto eshopu jsme nakupoval uz po nekolikate. Takze uz me ani neprekvapilo ze zbozi jsem mel expedovano jeste tyz den, ze dorazilo do 3 dnu a ze kvalita je spickova. A kdyz si nevite rady, staci napsat mail, odpovodaji temer obratem. Snim o idealnim svete kde takto funguje kazdy eshop protoze www.cisteboty.cz je takovy ethalon a ideal jak by se melo pristupovat k zakaznikovi. Vyplneni formuklar je malo. Peju na ne chvalu kde to jde i osobne. EXCELENTNI.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. Skromně se červenáme. Platbu kartou neplánujeme, ale zato chystáme pár dalších novinek na boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2021

Vsetko potrebne na jednom mieste

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Děláme jen jednu věc, nejlépe jak to jde. Nic víc, nic míň :o) Na košile ani klíčenky se nechystáme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.04.2021

Velky vyber, rychle doruceni, kvalitni zbozi.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Péče o boty je v módním segmentu dost opomíjená, dobře pro nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.04.2021

lze si vybrat a rychlá realizace objednávky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Naše dvě hlavní značky nabízejí v mnoha případech vzájemně alternativní přípravky, takže je to o preferencích zákazníka. V obou případech je ale zaručena kvalita. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.04.2021

zajímavý sortiment dobré ceny rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdo by to řekl, že péče o boty je tak vzrušující obor? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.04.2021

Velmi rychlé dodání zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Asi bychom se měli také trochu zlepšit, aby všechny pochvaly nedostávali jen dopravci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.04.2021

Velký výběr věcí na obuv.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Před deseti lety jsem ani neměl tušení, že jich tolik existuje :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.04.2021

kvalitní produkty za rozumné ceny

méně přehledný web

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. UX je dost individuální, zatím se budeme soustředit na obsah a časem určitě doladíme i moderní kabátek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.04.2021

rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To bude tím, že se u nás svítí i ve svátek :o) Krásný zbytek Velikonočního pondělí. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

03.04.2021

Srozumitelné webové stránky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obsah webu by měl umět odpovědět na otázky, které byste položili v kamenném obchodě. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz