sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - péče o boty , krémy na boty, vosky, kartáče, napínáky

cisteboty.cz

Recenze obchodu

24.03.2019

Péče o zákazníka, kvalitni zboží

22.03.2019

Kvalitní produkty za rozumnou cenu, prodávané se znalostí věci.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Jsem velmi rád, že obchod vnímáte právě takto. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.03.2019

Vše dodáno rychle a v poradku

Vážený zákazníku, Děkuji za pozitivní hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.03.2019

Skvelé produkty Veľmi rýchle dodanie

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení. Plně sdílím váš názor na produkty Saphir i Famaco. Jsou opravdu skvělé :o) Hezký den! J. FIlip, majitel www.cisteboty.cz

12.03.2019

sortiment, který v běžných prodejnách nekoupíte

Vážený zákazníku, Děkuji za hodnocení. Máte pravdu. Tento sortiment je běžně přehlížen, ne-li ignorován. Ale to je dobře pro nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.03.2019

Méně běžný sortiment - jinde těžko sehnat.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Výborně jste vystihl základní myšlenku ucelené nabídky. A protože jsme jediným autorizovaným dealerem Famaca a nabízíme nejširší sortiment světové jedničky - Saphiru, myslím, že se nám to i daří. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2019

Promptne sluzby, dokladne zabalene, kvalitny tovar.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení, stále na sobě pracujeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2019

rychlost cena přehlednost sortiment

Vynikající obchod pro koupi příslušenství k péči o boty

Petře, děkuji za povzbuzující hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.02.2019

Skvělé ceny, rychlé doručení, mám pocit, že prodávají pouze věci, kterým věří

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Ano, máte správný pocit. Za poslední roky jsme už vyřadili pěknou řádku věcí, které nesplňovaly nastavené nároky na kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2019

Včasné vyřízení objednávky.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Včasné vyřízení pro nás znamená, že se Vaší objednávce na druhém konci někdo věnuje. U nás je to samozřejmostí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2019

rychlost dodání - super! :) o negativech nevím

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Jeden den je i má oblíbená lhůta dodání zboží z eshopů :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.02.2019

Velmi přehledny e-shop skvela komunikace s majitelem obchodu,ktery mi pradil s vyberem, kvalita nabizeneho zboži opravdu vrele doporucuji vsem!

Vážený zákazníku, děkuji za vřelé hodnocení. Obchod by měl umět poradit, považuji to za lepší benefit, než slevu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.02.2019

podrobny popis produktov rychle dorucenie

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Víme, že seznámení se zbožím je při nákupu na internetu důležité, proto jsme ještě navíc připravili novou kategorii "Vyzkoušeli jsme" kde si ukážeme přípravky tzv. v akci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.01.2019

Rychlost dodání Velmi kvalitní výrobky

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Vážíme si ho! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2019

z mé strany bez jediné výhrady

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Snad nám to vydrží :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2019

Moznost vyzvednout Zasilkovny. Dotazy obratem zodpovezeny.

Lucie, děkujeme. Dotazy bereme jako výzvu. Šířit obecná moudra je prospěšné, ale opravdu konkrétně pomoci považujeme za důležitější. Krásný den v čistých botách! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.01.2019

Skvěle zabalené Rychlé dodání

Nakupoval jsem zde poprvé a mohu s klidem doporučit. Dokonce jsem dostal malý dárek a návod, jak s daným produktem zacházet

Filipe, děkuji za hodnocení. Na balení si dáváme záležet, je to součást nákupního zážitku. Když nemůžeme mít usměvavou prodavačku musíme mít alespoň úhledný balíček :o) A také nechceme nic rozbít, že? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.01.2019

obchod mi poskytl, co jsem potřeboval v rozumné cenové relaci, reakce eshopu byla velmi rychlá

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Takový by podle nás měl obchod být :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2019

Rychlé doručení, skvělý sortiment

Vážený zákazníku, Děkujeme za hodnocení. S tím sortimentem máte pravdu. Oba, Saphir i Famaco jsou skvělí. A tím teď myslím lidi, kteří za nimi stojí :o) a posíláme pozdrav do Francie! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.01.2019

Vše OK.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.01.2019

Maximálna spokojnosť, maximálne ústretový. Konečne mám obchod kde sa naozaj oplatí nakupovať. Viem že je veľa takychto obchodov ale s takým správaním som sa ešte nestretol za mna palec hore ostatných predajcov by som ku Vám poslal na školenie :)

Danieli, abyste nás nepřechválil, stále se učíme :o) Ale za všechny: DĚKUJEME! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.01.2019

velmi rychlé doručení a profesionální jednání se zákazníkem. Doporučuji

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. I toto jsme se museli naučit, ale jde přece o důvěru, že? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.01.2019

promptné doručenie (19.12 objednanie, 21.12 doručenie) profesionálne zabalené

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na balení si dáváme záležet. Myslíme si totiž, že to patří k celkovému nákupnímu zážitku. A také nechceme nic rozbít, že :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.12.2018

Několikátý nákup. Vždy bez problémů, spolehlivě doručeno.

Vážený zákazníku, jsme rádi, že se s důvěrou vracíte. Vážíme si toho. A část díků předáváme i našemu partnerovi Zásilkovně, za bezchybnou expedici všech našich zásilek. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.12.2018

jednou pro mě z hlavních výhod je ta, že pro laiky je zde vysvětleno všechno možné ohledně bot, ať už jejich výroba, členění, tak samozřejmě jak které boty čistit; stejně tomu je i u příslušenství, jak ho správně používat prodávané zboží je opravdu kvalitní (známé světové značky) posílají obratem (samozřejmě myšleno v pracovní dni)

Nakoupil jsem některé věci na čištění bot, a protože jsou "reprezentativní" (i ten leštící kartáč je prostě krásnej), dal jsem to jako dárek k Vánocům příteli, který to ocení. Takže moje zkušenost s tímto obchodem jednoznačně pozitivní - co o botách a jejich údržbě nevíte, zde se dozvíte; co potřebujete, tady nakoupíte. Už jsem tu nakoupil podruhé a pokud budu opět něco potřebovat, nemam důvod hledat jinde.

Vážený zákazníku, děkuji za krásné a obsáhlé hodnocení. Budiž nám odměnou za letošní úspěšný rok a povzbuzením do roku nového, ve kterém připravujeme mnoho nového. Jak jinak než o botách. Boty jsou pro mnoho lidí vášeň a jak jim jednou propadnete... :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.12.2018

rychlé dodání lepší ceny oproti konkurenci rychlá komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za 100% hodnocení. Vážíme si jej. Jak u značky Famaco, tak Saphir ( obou jsme autorizovaným dealerem ) se držíme cenové politiky výrobce. Ta bere v potaz jak exkluzivitu, tak férovost nabídky. Proč by stejné zboží mělo být v ČR dražší než ve zbytku Evropy? J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.12.2018

širóký výběr barev krémů na boty rychlé odeslání zboží

Při doručení přes zásilkovnu nepožadují tel. číslo, tudíž nedorazila SMS a e-mail jsem přehlédla

Vážená zákaznice, snažíme se mít co nejméně povinných údajů, telefon je vždy dobrovolný. Děkuji za hodnocení a přeji Vám i vašim blízkým krásné Vánoce. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.12.2018

expresné dodanie tovaru

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2018

přehledný a hezký web rychlé jednání rychlost dodání

Doporučuji

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše hodnocení. Všimla jste si, že když se na něco těšíte, čas běží úplně jinak? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.12.2018

pečlivě zabaleno, přidán drobný dárek doručeno rychle a bezproblémově

Byl to první nákup a byl jsem naprosto spokojen. E-shop si zjevně dává dost záležet, určitě ještě něco přikoupím.

Pavle, děkuji za pozitivní hodnocení. Užijte si předvánoční čas v čistých botách! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.12.2018

špičková komunikace, super zboží

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení! Když člověk pracuje s tím co má rád, jde to samo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.12.2018

nádherná faktura-ojedinělá, krásné razítko a dáreček, balíček od Vás byl krásný požitek-děkuji

Děkujeme za příjemné hodnocení! Se zakázkovým papírem na faktury se také pojí krásný příběh e-shopařské vzájemnosti, čímž děkuji panu Hotárkovi z Autohotarek.cz. :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.12.2018

Naprosto perfektní a profesionální. Mohu jen doporučit.

Vážený zákazníku, děkuji za povzbuzující hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.11.2018

Výběr zboží. Cena. Rychlost.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení! Podnikatelský plán kdysi hovořil o pár přípravcích, dnes jich nabízíme přes 200, ale důraz na provedení a kvalitu služeb se nezměnil. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.11.2018

kvalitní sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení.Užijte si čisté boty. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.11.2018

Velmi kvalitní výrobky, bezchybný servis směrem k zákazníkovi. Děkuji!

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. S kvalitou výrobků je to podle mne nutnost. Vychvalovat a obhajovat před zákazníkem nekvalitní výrobek je dlouhodobě neudržitelné. Na druhé straně oběma našim značkám Famaco i Saphir se blíží 100leté výročí a to již o něčem svědčí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.10.2018

Rychlá a vstřícná komunikace s obchodem

Neznám

Děkujeme. S tím jak ČistéBoty.cz prochází časem proměnou, upřednostňujeme a klademe na první místo udržení kvality před rychlostí růstu. Jsem rád, že se nám to i díky dobře zvolené cílové skupině zákazníků daří. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.10.2018

skvělý výběr

O

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Co se týče portfolia, zdaleka nekončíme a v příštím roce nabídneme nové značky i produkty ze samého Olympu shoe-cosmetics. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.10.2018

Bol som velmi milo prekvapeny rychlostou dorucenia.

Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů. Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení!

05.10.2018

Vse super a kvalita

Vážený zákazníku, děkujeme! Saphir i Famaco jsou naprostá špička v oboru a práce s jejich produkty je prostě radost. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.09.2018

široký sortiment vysoce kvalitního zboží za přijatelnou cenu

Výborná komunikace, rychlost dodání zboží

Děkujeme!

29.08.2018

Obchod přehledně nabízí široký sortiment prostředků a nástrojů pro běžnou údržbu i renovaci obuvi. Na jeho stránkách lze nalézt i velmi fundované rady a doporučení pro použití jednotlivých výrobků.

Vážený zákazníku, děkuji za čas, který jste věnoval prezentaci své zkušenosti. Považujeme za správné navést zákazníka k tomu co skutečně potřebuje, ne k tomu co zrovna chceme nejvíce prodat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.08.2018

rychlé dodání návod k jednotlivým produktům /rádce detailní návod péče o jednotlivé druhy bot nejlepší ceny produktů na trhu kvalitní produkty

Perfektní návody na údržbu obuvi s možností zakoupit jednotlivé produkty. Krémy voní tak dobře, že manželka došla a ptala se co dělám s voskem.

Vážený zákazníku, děkujeme! Přesně toto jsem měl na mysli při psaní článku o zákaznické spokojenosti a její kultivaci. Pokud by Vám cokoliv chybělo, neváhejte se na nás obrátit. J. Filip

09.06.2018

Profesionálny prístup obchodu Komunikácia vône naozaj prevoňajú boty

Konkrétna vôňa nebola na sklade, bola mi však poskytnutá adekvátna náhrada a vhodná kompenzácia. Kvalitu je vidieť. S obchodom som spokojný. Určite si objednám aj nabudúce.

Vážený zákazníku, děkuji za čas, který jste věnoval hodnocení. Vážím si ho. Každé zakolísání, ať už technické nebo lidské, jsme vždy ochotni řešit k plné spokojenosti a příjemnému zákaznickému zážitku. Za www.cisteboty.cz J. Filip, majitel

05.06.2018

Profesionální přístup.

Perfektní balení,špičková kvalita,perfektní komunikace. Jsem zaregistrován a budu zde nakupovat pravidelně. Několikery letité semišové boty jsou jako nové.

Děkuji, vážíme si toho.

19.05.2018

Originálny tovar Vynikajúca kvalita Perfektné balenie Expresné dodanie Milá pozornosť za nákup

Děkuji, děláme to rádi :o)

12.05.2018

výrobky, které se těžce shánějí levné ceny návody a tipy na webu rychlost přístup

Sháněl jsem kondicionér na svou peněženku a kryt na mobil. Pouze tady jsem jej našel, jako dříve krém na boty v barvě cognac. Při rozbalení mě potěšily dárky k objednávce, které mi rozzářily den. Velmi pozitivní zkušenost, již druhá.

Děkujeme! A protože inspirace zákazníky není u nás jen planá fráze, přidáváme ke každému zboží podrobný popis a návod jak a kde všude jej lze používat a co je k tomu potřeba. Jako třeba zde: https://www.cisteboty.cz/cz-detail-9009518182537-krem-na-jemnou-kuzi.html Cílem je spokojenost na obou stranách. J. Filip

30.04.2018

Fantastický e-shop, služby na vysokej profesionálnej úrovni, veľmi kvalitný tovar a expresne dodaný

zatiaľ žiadne nevýhody

VEĽMI ODPORÚČAM!

26.04.2018

Naprosto nadstandardní servis. Zboží jsem měnil, vše proběhlo bez sebemenších problémů či prodlení. Doporučuji.

Děkuji! po osobních zkušenostech z jiných obchodů jsem se rozhodl zavést tzv. Férovou garanci. Obsahuje minimum paragrafů a maximum slušného chování. Přečíst si ji můžete zde: https://www.cisteboty.cz/cz-clanky-24.html J. Filip

16.04.2018

Vyřízeno bleskově Perfektně zabaleno Široký sortiment zboží Ceny skvělé

Byla jsem maximálně spokojena.

Vážená zákaznice, hodnocení jako to Vaše mi dává sílu posouvat obchod stále vpřed. Děkuji! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.04.2018

rychlá komunikace v případě doplňujících dotazů ke zboží rychlé odeslání zboží

žádné

11.04.2018

Velmi profesionální a prozákaznický servis. Top obchod. Majitel pan Filip je velmi ochotný a komunikativní.

09.04.2018

Zboží v pořádku, dodání za dva dny.

21.03.2018

Výborná informovanost, rychlé dodání zboží, dobře zabaleno

12.03.2018

rychlost dodání a kvalita výrobků

27.02.2018

super sortiment kvalitne produkty zasielkovna rychly

18.02.2018

Ok

13.02.2018

Rychlá bezproblémová dodávka velký výběr

30.01.2018

Dobry obchod. Velky vyber. Skvela komunikace.

20.01.2018

Vyzkoušené výrobky přímo od provozovatelů e-shopu

Obchod provozovaný lidmi, kteří o svém zaměření ví mnoho.

25.12.2017

Rychlá komunikace, vstřícné jednání

22.12.2017

Zajímavé zboží Výborná komunikace obchodu Rychlé odeslání

22.12.2017

Bezproblémový a rychlý obchod.

19.12.2017

rychlost dobrá komunikace kvalita výhodná cena

14.12.2017

Maximálna spokojnosť. Odporúčam kúpu ponúkaného kvalitného tovaru. :)

12.12.2017

Služby obchodu jsou dobré.

11.12.2017

Kvalitni zbozi Dobre zabalene Pomoc s vyberem

02.12.2017

Komunikace, kdy doslo ke zpozdeni. Navrh kompenzace!

21.11.2017

zajímavé zboží

nenašli jsme

29.10.2017

Výborná komunikácia, expresná doprava

29.10.2017

100%

Perfektní.

16.10.2017

vše OK, avšak produkty budeme zkoušet až po Vánocích :)

29.07.2017

S nákupem jsem velmi spokojen. Majitel mi vyšel vstříc a pomohl mi zkompletovat nákup.

21.06.2017

Spolelehlivost, ochota komunikovat Dobrý výběr

Solidnost, ochota,kvalita. Doporučuji

13.06.2017

bohatý sortiment

bezvadné

17.03.2017

značkový a kvalitný tovar

dizajn stránky

Vynikajúci obchod pre nákup starostlivosti o obuv. Značkový a kvalitný.

06.03.2017

Vše pro boty na jednom místě, to nikde jinde není

nemá skladem jeden výrobek, který bych si chtěl koupit

15.02.2017

sortiment

14.02.2017

velmi dobré ceny

08.02.2017

rychlost

žádné

Vynikající obchod

03.02.2017

poradia při výbere správneho prípravku na konkrétne boty

neviem o žiadnych

21.01.2017

Vše v pořádku

12.01.2017

DOPORUČUJI

27.12.2016

Tento obchod ocení všichni, co jim záleží jaké mají boty a jak boty vypadají a chtějí o ně správně pečovat.

Spokojená, rychlá komunikace.

23.12.2016

Nabídka firmy Famaco, rozumné ceny

16.12.2016

Jedinečný sortiment

Vyprodané zboží :-)

jedinečný sortiment, přehledný výběr možnost vyzvednutí v zásilkovně, rychlost dodání jednoznačně doporučuji

12.11.2016

Zaujímavý tovar.

Veľa tovaru, ktorý ma zaujímal je nedostupný.

Děkuji za čas který jste věnoval hodnocení. Občas se stane, že pro velký zájem nebo z logistických důvodů je něco nedostupné. Nastavením hlídacího psa budete o dostupnosti vždy informován jako první. J. Filip, majitel obchodu

10.11.2016

Nabizi veskery kvalitni sortiment tykajici se bot.

02.11.2016

široký sortiment rychlá a vstřícná komunikace

Při přepravě došlo k poškození zásilky, kterou jsem nakonec nechal vrátit zpět obchodu. Oceňuji rychlé a vstřícné jednání majitele obchodu, kdy mi bylo zboží obratem odesláno znovu.

30.10.2016

Na základě přání k narozeninám jsem objednala přesně to, co si obdarovaný přeje

Pružné, příjemné, vyzvednutí na Zásilkovně super

18.10.2016

doporučuji

03.09.2016

rychlé vyřízení objednávky

22.08.2016

Kvalitné výrobky, prehľadné stránky, rýchle dodanie

20.08.2016

komunikace sehnal jsem zboží,které jsem sháněl a je perfektní

Doporučil bych obchod ,obdržel jsem zboží kvalitní v brzké době,opravdu spokojenost.

05.06.2016

ceny kvalitní zboží návody možnosti dodání do zahraničí okamžité jednání

Jelikož jsem začátečník v péči o boty, musím říct, že jsem s eshopem velmi spokojen. Nejen, že lze zakoupit výhodné balíčky, ale některé zboží je nejlevnější na trhu (např. cedrové napínáky). Také vidím jednoznačné pozitivum v návodech pro začátečníky, jak pečovat o kůži a boty obecně. Jsem velmi spokojen a plánuji další nákup.

20.05.2016

Cena,sortiment,komunikace

Ochota komunikovat, rychlé dodání objednávky, sortiment. Serióznost a zájem o zákazníka. Určitě doporučuji

11.05.2016

Vse super, je to paradni obchod!

03.05.2016

originální a široký sortiment přípravků péče o obuv kvalitní produkty v poměru cena/výkon možnost osobního odběru - Zásilkovna kartáč na boty, který jinde neseženete

Pokud chcete kvalitní zboží, rychlé dodání, velkou ochotu pana majitele, který si váží zákazníka pak nakupte v tomto obchodě.

05.04.2016

Výborná přehlednost stránek, jednoduché objednávaní, dobrá komunikace rychlé doručení.

nevím o žádnych

doporučuji

03.04.2016

Produkty firmy Famaco

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

© www.cisteboty.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace