Recenze obchodu

04.06.2020

osobni pristup dobre ceny rychlost dodani znalost problematiky (specializace) bezproblemova reklamace

Chtel bych zit v dokonalem svete kde kazdy eshop funguje jako tento. Nekterymi produkty jsem si nebyl jist a vicemene obratem mi dosly odpovedi na me dotazy emailem. Nasledna bezproblemova objednavka dorazila behem 2 dni. A kdyz jsem pak potreboval reklamovat jedny napinaky (vada se stane), opet bezproblemova reklamace a dokonce voucher na zasilkovnu takze jsem ani neplatil postovne. TENHLE SHOP BY MEL BYT ETHALONEM JAK BY MELI FUNGOVAT VSICHNI OSTATNI.

23.05.2020

Rychle dodanie, vysoka kvalita produktu, maximalna spokojnost

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Vaše spokojenost je i naše spokojenost :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.05.2020

Butik pro boty.

Butik pro boty.

Jsem se rozhodl, že koupím konečně pořádné napínáky na boty. A zanechal jsem trochu více peněz, než bylo plánováno. Protože takhle nějak by měl prostě maloobchodní e-shop vypadat. Majitel ví, co prodává, ví, proč to prodává a dokáže to parádně popsat. A ještě se člověk něco přiučí. Fakt jako když člověk přijde pomalu do kamenné prodejny. Takové fajnové nakupování. Ale tak jako můžu ty boty vzít kiwim a místo mýdla z Paříže vzít Jelena a šití vzít sádlem z Lidlu, že jo. :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše vyčerpávající hodnocení. Dodal bych snad jen, že na boty lze také plivnout a vyleštit starým tričkem :o)) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2020

Obchod má zboží, které jinde téměř nenajdete. Rychlá reakce.

Nemožnost platit kartou.

Jsem naprosto spokojený.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bohužel poplatky za platební bránu nejsou nijak zanedbatelné a museli bychom je promítnout do cen zboží, oproti tomu všichni dopravci již dobírku kartou zvládnou :o) Jinak jsem rád, že jste spokojen. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.05.2020

Prvotriedny tovar ktory inde nenajdete Vyvimocny pristup k predaju s jedinecnym popisom ku kazdej polozke S lackou a dokladne zabalena kazda zasielka

Stranky su trosku starsieho stylu a technologie, ale to je nepodstatne

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Všichni stárnem, ale když ono to tak dobře běhá a nepadá jako jiné systémy :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.05.2020

První nákup, přišla jsem na něj díky hledání nalínáku na boty. Z celého e-shopu čiší snaha o blaho zákazníka - ať už z popisu k produktům nebo různými radami a vychytávkami. Zboží dražší, ale za kvalitu se platí.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Je to přesně tak jak píšete. Saphir dokonce aktivně hlídá cenovou politiku prodejců. Žádné výprodeje a cenové války. I proto dokáže dlouhodobě držet opravdu nadstandartní kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.04.2020

Široký výber a veľmi podrobný popis pri každej položke

Možno zvážiť doplniť aj radu medaille d or od saphiru

Celkovo som spokojný.. Krém od saphir síce základná rada ale vonia neskutočne.. Pripomína mi cukríky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Řadu MdOR bohužel přidat nemůžeme. Jednak je pozice distributora pro ČR obsazená a hlavně ji nelze prodávat s jinými značkami :o( Jinak bychom samozřejmě rádi. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.04.2020

bleskurychlé dodání ochotný prodejce, který rozumí produktům, co prodává kvalitní zboží

Adame, děkuji za vaše hodnocení. Přesně takové to chceme mít - Rychlé, odborné a kvalitní :o) Jsem rád, že to tak jako zákazník vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.04.2020

Velmi rychlé zpracování objednávky kvalitní produkty

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. I přes všechna bezpečnostní opatření jsme nebyli nuceni ustoupit z kvality zboží ani zákaznického servisu. Takže ČistéBoty šlapou dál :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.03.2020

Široká nabídka kvalitního zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I letos chystáme pár novinek a určitě budou stát za to :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.03.2020

Perfektní služba - soustředí se na jednu věc a tu dělají skvěle Rychlé dodání Přehledná a rychlá komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. V této pro mnoho obchodů nelehké době si ho ceníme ještě více a nastavené kvality se budeme zuby nehty držet. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2020

Rýchlosť vo vybavení mojej objednávky. Všetko bolo OK. Určite to nie je posledný môj nákup. Kvalita výrobkov je výborná. Som veľmi spokojný.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To mne velmi těší. O kvalitu nám jde při zařazování produktů především :o) a ostatní procesy už máme zaběhnuté. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.03.2020

rychlost doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Myslím, že držíme rekord v době doručení cca 2 hodiny od zadané objednávky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2020

široký sortiment u produktů bylo pěkně popsáno jak a na co používat rychlost vyřízení objednávky

Vážený zákazníku děkuji za vaše hodnocení. Jsme speciálka, děláme jen jednu věc a chceme ji dělat dobře. Nic víc, nic míň :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.02.2020

Perfektní obchod, perfektní zboží. Vynikající přístup k zákazníkovi. Kdo má zájem pečovat o své boty, tady je to pravé místo. Vřele doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Aby byli zákazníci spokojeni a rádi se vraceli.., co více si přát? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2020

Přehledné stránky, dokonalé informace a návody, rychlé doručení Celková úroveň je velmi kultivovaná, odborně na výši

Na žádnou jsem nenarazil

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Od začátku jsem chtěl mít speciálku a měnit na tom nic nebudeme. Navíc i v době růstu klademe vysoký důraz na zákaznický servis. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2020

Mají produkty Famaco Rychlé doručení Super výběr Pěkný popis a různé tipy a triky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Protože se zaměřujeme jen na jednu věc, můžeme ji dělat pořádně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.02.2020

Dostal jsem rychle to, co jsem si objednal. Dobře zabalené a s dárečkem.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Asi tak bych si to při nákupu na internetu také představoval :o) Pokud jste s přípravkem navíc spokojen, jsme spokojeni i my. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.02.2020

sortiment poradi, komunikace rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se maximum informací uvést již v popisu, ale někdy není nad osobní konzultaci, které se určitě nevyhýbáme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.02.2020

přehledné velký výběr dobré ceny rychlost zpracování objednávky výborně popsané produkty vtipně popsané produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co dodat :o) ale vždy je prostor něco zlepšit, nebo minimálně kvalitu udržet v době růstu. Děkujeme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.02.2020

Obchod nabízí jinde nesehnatelné zboží Velký sortiment Krátká dodací lhůta Zboží kvalitně zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Letos se navíc, kvalitu nezanedbaje, spojíme s prestižní německou kartáčovnou a posuneme příčku zase o kousek výše. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.02.2020

zevrubné a důvěryhodné

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že takto ČistéBoty vnímáte. Důvěryhodnost je je určitě důležitým parametrem při nákupu na dálku. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

27.01.2020

Rychlost a široký sortiment. Přehledný e-shop.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty kladou větší důraz na obsah než pozlátko, ale i design bude časem kráčet kupředu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.01.2020

Skvělé ceny, rychlé dodání, vyčnívá nad konkurenci.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že takto ČistéBoty vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.01.2020

Velmi ochotni, promptni, skvela komunikace

Doporucuji!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To jsme celí my :o) Ale vážně, tak by to v obchodě mělo být a snažíme se na to nezapomínat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.01.2020

Prehledny web Majitel reaguje na hodnoceni, proto jsem se rozhodl produkty na boty nakoupit tady Balicek prisel velice pekne zabaleny, vsechno bylo uhledne poskladane, balik nechrastil - krasne poskladane veci Smysl pro detail - fotky produktu, neni jich zbytecne hodne, ale jsou znackove, kvalitni a pokryvaji cely sortiment

Budu u vas nakupovat i priste

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ani Vy nebudete vyjímkou, protože úzký kontakt se zákazníkem a práci se zpětnou vazbou považuji pro efektivní fungování obchodu za důležité. Jsem rád, že jste spokojen a budeme se těšit třeba příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2020

Velký výběr kvalitního zboží Rychlé dodání Užitečné popisy produktů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty jsou speciálka. Děláme jen jednu věc a to co nejlépe to půjde. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.01.2020

Ceny Kvalita Výběr

Stránky by mohli vypdat lépe

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu. ČistéBoty letos slaví 5 let a i v designu se posuneme dále :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

Super ceny, rychle doruceni, zbozi dobre zabalene a v poradku

Nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pořád je co zlepšovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

rýchle dodanie Rozsiahly popis ku každému produktu dobré ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To samé bych od eshopu, kde chci sám nakoupit i očekával :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.01.2020

Profesionalita, poradenství, netuctové zboží "tady je svět ještě v pořádku..."

Hledal jsem napínáky do bot a narazil na tento obchod. I v dnešní době mi web pana Filipa přišel nejen natolik profi, ale hlavně mě zaujal jeho přístup k zákazníkovi i vůbec k popisu jednotlivých výrobků, poradenství, atd., že jsem se rozhodl, že nakoupím toho více. Mohu ostatním jen doporučit!

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Opravdu si toho vážím. ČistéBoty drží směr méně moderního designu, více jednoduchého a férového přístupu. A tak to i zůstane. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2020

Široká nabídka produktů

Trochu méně přehledný eshop

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Pokusíme se vylepšit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2020

Rychlé dodání Nízké ceny

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rádi používáme termín férové ceny :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.01.2020

rychlá reakce na dotazy ochota poradit rychlé doručení zboží v balíku dobře zaopatřené proti poškození

není kamenný obchod

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Kamenný obchod je bohužel v Praze extrémně nákladná věc, která by se výrazně odrazila v cenách. Prozatím zůstanou ČistéBoty o pouze online. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.01.2020

S obchodem jsem spokojen a doporučuji jej.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Víc si ani nemůžeme přát :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.01.2020

Orientujú sa len na jednu oblasť a v tej sa vyznajú.

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Ano, je to přesně tak. Raději volíme cestu specializace a o každém produktu víme maximum. Dokážeme tak i lépe poradit s výběrem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.01.2020

rychlost vyřízení objednávky, spolehlivost

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Vážíme si toho, že nás takto vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.12.2019

Rychlé doručení Výhodné ceny Kvalitně zabalené při doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení a doporučení. Naučit se balit nám chvíli trvalo, ale dnes již za celý rok nemáme jediné poškozené zboží. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.12.2019

S obchodem mam dobre zkusenosti. Vsechni produkty co jsem objednala kvalitne, plni svoji funkce. Obchod ciste boty pro mne super obchod.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Obchodnická čest by nám nedovolila prodávat něco, co nefunguje :o) Nehledě na fakt, že Saphir i Famaco-Paris jsou špičkou ve svém oboru. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.12.2019

rychlost, spolehlivost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Cením si toho, že ČistéBoty takto vnímáte. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2019

rychlost dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. 1 den je naše oblíbená dodací lhůta :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.12.2019

rychlost dorucenia kvalitny sortiment za primerane ceny

ziadna

nakupovala som opakovane, vzdy bolo dorucene rychlo a s tovarom som spokojna, maju veci, ktore inde stoja ovela viac

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Kvalita má vždy svou cenu, ale nic se nemá přehánět :o) S přáním klidných Vánoc, J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.12.2019

Nízké ceny oproti konkurenci Slušný výběr Rychlost vyřízení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Zpravidla se řídíme zásadou fair business bez vysokohorské přirážky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.12.2019

zajímavý sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte pravdu, samotného mne shoecosmetics nepřestávají překvapovat a bavit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.12.2019

Úžasný sortiment a superrychlé dodání.

Vážený zákazníku, (zákaznice?) Děkuji za vaše milé hodnocení. Nikdy bych neřekl, že budu obchodovat právě s tímto sortimentem, ale dnes bych nechtěl nic jiného :o) Za rychlé dodání vděčíme našim skvělým partnerům v přepravě. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.11.2019

napohodu

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. U nás taky, Vánoce nevánoce, na pohodu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.11.2019

přehledné stránky, rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Nakoupit rychle a přitom v klidu jsou podle mne důležité atributy eshopu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.11.2019

Rychlost, spolehlivost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Takoví jsme my :o) Ale vážně, za rychlost vděčíme především spolehlivým dopravcům. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.11.2019

přehledné s praktickými návody

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Směřujeme zákazníka k tomu co skutečně potřebuje a aby byl spokojen, měl by produktu porozumět. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.11.2019

kvalitní zboží, rychlá dodávka

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Značka Saphir je bezesporu světovou jedničkou v shoecosmetics a Famaco ji statečně následuje. Zbytek je na nás u počítačů a ve skladu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.11.2019

Dobrý výběr, přiměřené ceny, rychlá komunikace i dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Takový by podle mne měl eshop prostě být :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.11.2019

Skvělá komunikace, moc děkuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nemáte zač, obchod přece vždy stál na komunikaci obchodník-zákazník :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.11.2019

- dobré ceny - kvalitní výrobky Saphir - rychlé dodání a fulfilment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. U balení jde zejména o bezpečnost produktů, ale když už to někdo dělá, proč to neudělat i vizuálně příjemné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.11.2019

Množství užitečných rad

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snažíme se uživatele navést na to co skutečně potřebuje. J. Filip majitel www.cisteboty.cz

07.11.2019

- podrobné informace k jednotlivým produktům - obratem fundovaně zodpovězen dotaz - z přístupu k zákazníkovi a jednotlivých textů u popisků je znát, že obchod vedou lidé, které baví prodávat toto zboží a hlavně tomu rozumí - možná to zní trochu s nadsázkou, ale za mě je to zatím jeden z nejpozitivněji působících e-shopů, které jsem kdy navštívila, líbí se jakým způsobem oslovují zákazníka :-) Fandím jim a přeji hodně úspěchů ! - abych nezapomněla: rychlé dodání !

Vlasto, děkuji za vyčerpávající a povzbuzující hodnocení. Co dodat? Vytýčit si směr a držet se ho mohou být dvě rozdílné věci. Jsem rád, že ČistéBoty se ho držet dokážou. Ještě jednou díky! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

02.11.2019

Široká nabídka. Výborný popis zboží a jeho použití.

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Návod k použití považujeme nejen za samozřejmou součást prodeje, ale i následné spokojenosti s vhodně zvoleným a dokonale funkčním výrobkem. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.10.2019

Skvěle vyřešený problém nedostupnosti objednaného zboží. Jednoduše a efektivně mi byl výrobek nahrazený jiným, se stejnou funkcí, za stejnou cenu, byla jsem řádně informována. Široký sortiment. Vtipné pasáže v popiscích produktů. Přidanou hodnotou je edukace v péči o boty. Nejedná se pouze o web prodávající produkty.

Lucie, Děkuji za vyčerpávající hodnocení. ČistéBoty.cz nejsou jen katalog, jsou součástí kousku světa o vášni, kterou boty bezesporu jsou. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.10.2019

velice rychlá dodávky výborná nabídka zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Za kvalitou každé nabízené věci si stojíme. Ať už se jedná o přípravky, nebo dopravu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.10.2019

S obchodem jsme velmi spokojená, rychlé dodání zboží,kvalitní.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Díky patří výrobcům, přepravcům a všem co nám pomáhají růst. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

20.10.2019

kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Kvalitu nabízeného zboží si dost hlídáme, i když je to často na úkor počtu nabízených produktů. Věříme že je to lepší cesta. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

Obchod reaguje na předem položené dotazy ohledně nabízeného zboží. A poradi, který druh výrobku je nejvhodnější.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Radši prodáme to, co skutečně potřebujete, než to co potřebujeme prodat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

Kvalitní krémy za příznivé ceny Profesionální poradenství

Doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Protože nám každý výrobek projde rukama ( a botami ) dost o něm víme a můžeme poradit. Jednoduché, ale účinné :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.10.2019

+ cena, sortiment - nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S šíří sortimentu zdaleka nejsme u konce, ale zakládáme si na tom, že každý výrobek známe osobně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.09.2019

Velmi rychlé vyřízení.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Rychlé doručení je z poloviny zásluha našich spolehlivých dopravců, především spol. Zásilkovna, která nám veškerou dopravu zprostředkovává. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.09.2019

+ Daný sortiment (kotníkové napínáky) jsem jinde nenašel + Rychlá reakce na všechny dotazy

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sortiment i své obzory hodláme i nadále rozšiřovat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.09.2019

Opravdu bleskové vyřízení objednávky - od objednání po doručení na vybranou Zásilkovnu neuběhlo ani 24 hodin! :-)

Super obchod, vřele všem doporučuji. Solidní jednání, neskutečně rychlé vyřízení objednávky a ještě malý dáreček k objednávce navíc. Jsem nadšená!

Petro, děkuji za vaše hodnocení. Taková máme nejradši :o) Nebudete tomu věřit, rekord v doručení máme asi 2 hodiny. Až budete potřebovat, rádi Vás zase "uvidíme". J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.09.2019

rychle, informovanost,

Rychle, dobrá informovanost, hezky zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Při balení se soustředíme na bezpečí obsahu a vizuální dojem je bonusem navíc :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.09.2019

Co se týče prozákaznického přístupu, je to jeden z nejlepších obchodů, které znám. Opakovaně se do obchodu vracím a vždy jsem spokojen. Drží férové ceny. Po 3 nákupech v rámci 1 roku neshledávám žádnou nevýhodu.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. I přes neustálý růst dbáme důsledně na dodržení kvality a přístupu, neboť věříme, že to je správná cesta. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.09.2019

Rychlé doručení, kvalitní zboží. Dopuručuji.

Vážený zákazníku, děkuji za váš čas, který jste věnoval hodnocení. Všechna jsou pro nás nesmírně cenná. J. Filip , majitel www.cisteboty.cz

02.09.2019

Zajímavé zboží, rychle doručeno. Vše proběhlo OK.

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše hodnocení. I po letech v oboru stále objevujeme další zajímavé zboží a snažíme se rozšiřovat si obzory i nabídku. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.08.2019

Přesně to chci!!!

Vážený zákazníku, děkuji za Vaše hodnocení. Přesně takové chceme! :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.07.2019

Vynikajúci výber Jedinečné zameranie Výborná kvalita Expresné dodanie

Vážená zákaznice, děkuji za Vaše vyčerpávající hodnocení :o) Dokonale jste vystihla cíle ČistýchBot.cz Děkujeme! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.06.2019

Bezvadné napínáky

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. S tolika druhy krásných napínáků jsem ani nepočítal, ale když už... :o) Někdy to u nás vypadá jako v cedrovém království. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.06.2019

stoprocentní spolehlivost, rychlost, kvalita.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Jak se říká, genetika úspěchu nespočívá v růstu, ale v zušlechťování. Vždy tak máme co zlepšit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.06.2019

Rychle dodani, kvalitni produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Od začátku se snažíme vybírat jen ty nejkvalitnější produkty, věříme, že to zákazníci ocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.06.2019

Super obchod s kvalitním zbožím a dobrymi cenami.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ceny se snažíme držet stálé a férové. Věříme, že kolotoče slev ani tzv. česká přirážka nikam nevedou. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.06.2019

Vsechny kroky proběhly hladce a bez problémů, i se zbožím jsem spokojena.

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení a jsem velmi rád, že jste spokojena. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.05.2019

bleskové dodání velký výběr vysoká kvalita rozumné ceny přehledný e-shop

skvělý obchod ve všech směrech. nikdy žádný problém, krásně a pečlivě zabalený balík. Super popisky u produktů. Zjistíte jak a k čemu který výrobek použít.

Vážený zákazníku, děkuji za krásné hodnocení. Dáváme si záležet. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.05.2019

Dodáno jak objednáno Rychlost dodání Kupoval jsem cedrové vložky do bot a jsem spokojen

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Cedrové napínáky jsou tak trochu naše specialita. Jsou opravdu krásné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.05.2019

Rýchla reakcia Bezproblémové dorucenie

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení a těšíme se na příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.05.2019

Nízké ceny Slušný výběr Rychlé doručení Sleva po registraci

Vážený zákazníku, rád bych v odpovědi zmínil ještě nějaký benefit, ale trefil jste skoro všechny :o) Děkujeme za Váš nákup a těšíme se příště. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.05.2019

ochota, rychlost, a hlavně důvěra ve stálého zákazníka

dražší ale kvalitní

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Kromě důvěry Vám můžeme nabídnout i slevu 5% na všechny Vaše příští objednávky. Kvality se držíme zuby nehty a to s sebou nese i adekvátní cenu, která by však vždy měla plně odpovídat standartu služeb a produktů. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.05.2019

Objednávka byla vyřízena velmi rychle. Komunikace s obchodem vynikající

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení. V dnešní rychlé době není čas ztrácet čas :o) Věřím, že Vám zakoupené přípravky udělaly radost a těšíme se příště. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.05.2019

Rychla komunikace a zaslani Kvalitni zbozi

Vážený pane Petře, děkuji za hodnocení. Dobrý obchod by měl stát na pevných základech a kvalita nabízeného zboží je jedním z nich. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.04.2019

Rychlost Kvalita Způsob dopravy Komunikace

Nic

Vážený zákazníku, děkuji za vyčerpávající hodnocení. Ale určitě se něco ke zlepšení najde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.04.2019

perfektní přehledné webové stránky, rychlé dodání, dokonale zabalené

Přehledné stránky, jednoduché objednání bez nutnosti registrace, rychlé dodání a dokonalé zabalené.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení! Registrace je vhodná pro opakované nákupy a navíc nabízí 5% slevu na vše a napořád, ale sám mám rád nákupy co nejjednodušší :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.04.2019

Nabízí kompletní sortiment péče o obuv, včetně podrobného návodu a doporučeného postupu.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Bez návodu by to nebylo ono. Jedině tak totiž docílíte perfektního účinku a o to nám přece jde :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.04.2019

Krasne zabaleno, faktura na ekologickem papire - moc chvalim

Vážená zákaznice, Děkuji za pochvalu, vždy potěší. Recyklovaný papír používáme na mnoho způsobů a bude i papírová lepící páska :o) Jan Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.03.2019

Péče o zákazníka, kvalitni zboží

Vážený zákazníku, děkuji za povzbudivé hodnocení. S kvalitním zbožím je radost pracovat a to se odráží i ve všech ostatních aspektech obchodu. Děláme to prostě s láskou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

22.03.2019

Kvalitní produkty za rozumnou cenu, prodávané se znalostí věci.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Jsem velmi rád, že obchod vnímáte právě takto. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.03.2019

Vše dodáno rychle a v poradku

Vážený zákazníku, Děkuji za pozitivní hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.03.2019

Skvelé produkty Veľmi rýchle dodanie

Vážená zákaznice, děkuji za hodnocení. Plně sdílím váš názor na produkty Saphir i Famaco. Jsou opravdu skvělé :o) Hezký den! J. FIlip, majitel www.cisteboty.cz

12.03.2019

sortiment, který v běžných prodejnách nekoupíte

Vážený zákazníku, Děkuji za hodnocení. Máte pravdu. Tento sortiment je běžně přehlížen, ne-li ignorován. Ale to je dobře pro nás :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.03.2019

Méně běžný sortiment - jinde těžko sehnat.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Výborně jste vystihl základní myšlenku ucelené nabídky. A protože jsme jediným autorizovaným dealerem Famaca a nabízíme nejširší sortiment světové jedničky - Saphiru, myslím, že se nám to i daří. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.03.2019

Promptne sluzby, dokladne zabalene, kvalitny tovar.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení, stále na sobě pracujeme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2019

rychlost cena přehlednost sortiment

Vynikající obchod pro koupi příslušenství k péči o boty

Petře, děkuji za povzbuzující hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.02.2019

Skvělé ceny, rychlé doručení, mám pocit, že prodávají pouze věci, kterým věří

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Ano, máte správný pocit. Za poslední roky jsme už vyřadili pěknou řádku věcí, které nesplňovaly nastavené nároky na kvalitu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.02.2019

Včasné vyřízení objednávky.

Vážený zákazníku, děkuji za hodnocení. Včasné vyřízení pro nás znamená, že se Vaší objednávce na druhém konci někdo věnuje. U nás je to samozřejmostí. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.02.2019

rychlost dodání - super! :) o negativech nevím

Vážený zákazníku, děkujeme za hodnocení. Jeden den je i má oblíbená lhůta dodání zboží z eshopů :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.02.2019

Velmi přehledny e-shop skvela komunikace s majitelem obchodu,ktery mi pradil s vyberem, kvalita nabizeneho zboži opravdu vrele doporucuji vsem!

Vážený zákazníku, děkuji za vřelé hodnocení. Obchod by měl umět poradit, považuji to za lepší benefit, než slevu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz

© www.cisteboty.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace