Recenze obchodu

23.05.2024

Hodnotím skvěle!! Psala jsem o radu ohledně textilních bot a pán mi pomohl a poradil. S výrobkem jsem zatím velmi spokojená, botky vypadají jako nnové!! Doporučuji nákup!! :)

20.05.2024

Objednávala jsem již podruhé, jsem moc spokojená i se zbožím (dělá to, co má :-)) i se servisem. Díky.

02.05.2024

Rychlost doručení Vstřícná komunikace a prozákaznický přístup

Zboží jsem nebyl kvůli problémem s dopravcem schopen vyzvednout. Z e-shopu mi jej pak na svoje náklady zaslali znovu. Žijeme v roce 3000. Díky :)

01.05.2024

skvělé poradenství

29.04.2024

rychlé dodání

26.04.2024

Velmi rychlé dodání

23.04.2024

Potřebovala jsem poradit s nákupem, napsala jsem mail, popsala problém a poslala fotku, pan Filip okamžitě odpověděl, poradil a pak to jen frčelo. Jeden den objednávka, druhý den balíček doma. Super. Moc děkuji.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Rádo se stalo, od toho jsme tady :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

21.04.2024

Komunikace i zboží perfektní

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To jsou ČistéBoty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.04.2024

Rychlé vyřízení objednávky, velmi kvalitní zboží s popisem jeho užití na stránkách obchodu.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Skvělé zboží a kvalitní služba, přeci si nebudeme kazit jméno :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.04.2024

komplexní nabídka pro péči o obuv rychlé vyřízení objednávky pečlivé zabalení zboží

Oceňuji, že se obchod systematicky zabývá péčí o obuv a informuje formou článků a videí, k čemu výrobky/přípravky slouží a jak je správně užívat.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To se teprve zahříváme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.04.2024

Rychlost dodání Super komunikace

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obchod je především o komunikaci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.04.2024

videa s návody na použití produktů komunikace

škoda, že není výdejní místo (mám to 500 m od bytu a musím objednávat Zásilkovnou)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Do videí ještě trochu šlápneme :o) a co se týče výdejního místa, to je víc práce než užitku, ale příště klidně zavolejte a můžete se stavit ve skladu osobně. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.04.2024

Pečlivě zabaleno Kvalitní sortiment

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dobré zboží si zaslouží dobré zabalení :o) Nikdo nechce dostat cokoliv rozbitého a cesty balíků jsou různé.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.03.2024

Vše rychlé a vpořádku

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ať vám čisté boty dobře šlapou. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.03.2024

rychlost dodání

nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Už to děláme skoro deset let, tak nám to jde od ruky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.03.2024

Velký výběr, kvalitní produkty

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. A to nás ještě letos čeká hned několik moc zajímavých novinek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.03.2024

Perfektní obchod pro ty, kteří chtějí koupit kvalitní výrobky na péči o boty. Velký výběr a nízké ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Asi budeme muset zdražit :o)) Ale vážně, kvalita něco stojí, ale vždy se vyplatí. Držíme se fair price bez vysokohorské přirážky. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.03.2024

Velmi rychlé doručení objednávky. To hodnotím jako velkou přednost. A o krémech na boty nemluvě, jsou to velmi kvalitní produkty, boty si jen mlaskají a radují se ze svého lesku.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše krásné hodnocení. Jen ať si mlaskají, vždyť vás nosí všude kam jdete :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.03.2024

Perfektní obchod. Kvalitní zboží. Rychlé dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nejsme jen tak někdo - jsme ČistéBoty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.03.2024

Som spokojný

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. O to nám šlo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.03.2024

Dobré a rychlé

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Třeba to příště dotáhneme na 100% :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.03.2024

dle popisu produktu si dokazu vybrat (ackoliv nejsem expert v tomto) rychle doruceni videonavody :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Přesně proto to děláme :o) Návod lidskou řečí.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.02.2024

Velmi rychlé dodání zboží

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. V Čistých botách to šlape :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

20.02.2024

Rýchle doručenie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty šlapou rychle, a když se trefíte těsně před expedici máte zásilku v rukou za méně než 24hodin :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.02.2024

cena a rychlost dodání

nic

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení, ČistéBoty za fair price :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.02.2024

Spokojnosť

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Snad to příště dotáhneme na 100% :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.02.2024

Rychlost Poučná a návodná videa

Pouze kladné hodnocení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sezona videotvorby se opět blíží, takže se určitě bude na co dívat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.02.2024

Nákup proběhl v pořádku a bez problémů

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To je dobře, přece si nebudeme přidělávat problémy nekvalitní službou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.02.2024

rychlost dodání kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Držíme jen to nejlepší. Co se neukáže dost dobré, rychle nabídku opouští.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.02.2024

super kvalita a navíc za dobrou cenu

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Od začátku držíme fair price bez vysokohorské přirážky :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.02.2024

Chtěla jsem koupit kvalitní čistící sadu na kožené boty a tady jsem našla všechno pohromadě. Velký výběr a krásné o údržbě kožených bot.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Kvalitních sad pro čištění bot máme celou řadu a komu nestačí může si poskládat nebo doplnit podle svých potřeb. To není úplně běžné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.02.2024

Videa o použití produktu jsou perfektní

Hodně informací o nabízených produktech + vysvětlení. Vše na jednom místě

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Situace s informacemi o produktech a jejich použití je ještě zábavnější o fakt, že výrobci skoro žádné informace neposkytují :o) takže je musíme otestovat na vlastní boty.. Díky tomu neopisujeme letáky, ale reálné zkušenosti. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2024

Kvalitně výrobky. Skvělý obchod.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení, toho si vážíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2024

Rychlý, bezproblémový obchod.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jako dobře namazané boty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2024

Vše proběhlo v pořádku. Zboží bylo krásné zabalené. Kvalitní produkty. Poměrně rychle dodání.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Balit umíme rychle a dobře, klidně bychom mohli pracovat pro Ježíška :o) A všechny obaly i výplně jsou recyklovatelné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.01.2024

Krásné balení, věci v pořádku, skvělý servis a komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Balení je jednak součástí nákupního zážitku, ale hlavně se nesmí nic rozbít :o) Tak to děláme pořádně.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.01.2024

pěkné kvalitní nazouváky

Perfektní komunikace, kvalitní sortiment, drobný problém s velikostí vyřešen promptně. Děkuji!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. S velikostmi to je někdy záludné, ale výměna není žádný problém :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

16.01.2024

Rychlost a spolehlivost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Přece si nebudeme dělat špatnou pověst :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.01.2024

Dokonalá dodávka.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Bereme boty vážně :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2024

Přehled PERFEKT videa.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Stále se je co učit, ale děláme jen jednu věc a děláme ji co nejlépe. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2024

Vše ok

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Budeme se těšit na příště :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

09.01.2024

Super obchod.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Jsme superČistéBoty :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.01.2024

Bezproblému

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Už v tom umíme za ty roky chodit :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.01.2024

Rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Je pravda, že před vánoci se balilo hlava nehlava, ale všechno šlo hladce a všechno jsme stihli. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

23.12.2023

velice rychlé vyřízení objednávky a dodání zásilky

Super

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty šlapou jako dobře namazané :o)) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.12.2023

Rýchle odoslanie Profesionalita Krásne zabalené

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Zásilky čeká po cestě všelijaké zacházení, tak především balíme bezpečně. Jestli je to i krásné, bod navíc :o) Jsme ČistéBoty. Děláme jen jednu věc. A děláme ji co nejlépe. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.12.2023

Rychlé dodání, kvalitní zboží

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vybíráme jen to nejlepší. Mnoho produktů už jsme z nabídky "vyšoupli" protože neplnily standarty kvality. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.12.2023

Nadstandardní až špičkové zboží ROZSÁHLÁ OSVĚTA.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Čisté boty jsou bohužel v našich krajích stále ještě nestandartní, ale pracujeme na tom aby se to změnilo :o) Proto ta osvěta. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.12.2023

rychlost

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Před Vánoci to může někdy být komplikovanější, ale myslím, že se nám daří udržet dobrý standard :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.12.2023

+rychlost dodání, + dobře zabaleno, +komunikace určitě doporučím obchod rodině, přátelům

Vážená zákaznice (doufám), děkuji za vaše hodnocení. Jestli jsme splnili vaše představy, můžeme klidně spát :o) ovšem ne na vavřínech.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.11.2023

Široký sortiment, férové jednání, rychlé doručení.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kdo by to řekl, že na boty existuje tolik přípravků? :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

28.11.2023

rychlý a bezproblémový přístup

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Něco si koupit má být radost, ne snůška problémů :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

26.11.2023

super obchod,len by mali byť označené aj gramaže

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dejte mi prosím vědět co máte přesně na mysli, zařídím :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz jan@cisteboty.cz

23.11.2023

široký výběr odpovídající popis produktu i s návodem na použití či radami příjemná a přínosná e-komunikace při dotazu velmi rychlé dodání

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Neprodáváme jen produkt, prodáváme řešení určité potřeby. A k tomu ji potřebujeme znát. Proto se dotazům pečlivě věnujeme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.11.2023

Zkušenosti s obchodem jsou dobré.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.11.2023

Velký výběr Srozumitelný a obsáhlý popis u výrobků Video tutorialy Super rychle doručení

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení. Pomáháte tím nejen nám, ale i ostatním nakupujícím. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

03.11.2023

rychlost, kvalita

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Vybíráme a nabízíme jen to nejlepší :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.10.2023

Ponúkaný sortiment, rýchle vybavenie objednávky , ukážkové zabalenie.

Príkladný obchod.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na balení jsem já pes :o) Nejen že se nesmí nic rozbít, ale také to musí mít nějakou úroveň. A všechny materiály jsou recyklovatelné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

31.10.2023

profesionální přístup. instruktážní videa

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty jsou jako rostoucí dítě - chceme aby za něco stály a dařilo se jim, tak se staráme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.10.2023

na stránke množstvo návodov.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Sám jsem mnoho přípravků viděl prvně v životě, takže tuším jaké otázky si nakupující klade a podle toho stavíme informační strukturu. Když je tomu rozumět, lépe se nakupuje :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

29.10.2023

Kvalitní sortiment ,komunikace, dodání vše 1*

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tak aby nám to vydrželo :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.10.2023

Obchod ČISTÉ BOTY.CZ nabízí kvalitní přípravky a produkty od renomovaných značek s dlouholetou tradicí. Dodání kurýrní službou probíhá většinou do druhého dne. Možnost zhlédnout velké množství videí obsahující podrobné a detailní návody, která jsou přímo na portálu cisteboty.cz

S produkty a službami, které tento obchod nabízí jsem upřímně velmi spokojen a hodlám zde do budoucna nakupovat i nadále.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše obsáhlé hodnocení a čas který jste mu / nám věnoval. Kdykoliv budou vaše boty něco potřebovat, jsme zde pro vás. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.10.2023

Bleskové dodání. Super.

Nic .

Výborný obchod. Bleskové dodání zboží.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy to tak prostě vyjde, že to je opravdu bleskem :o) ale část zásluh patří dopravci. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.10.2023

rychlé dodání velký výběr skvěle popsaný popis, jak čistit

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Na popisy kladu důraz, protože potřebujeme, aby vám to dobře fungovalo. Jen tak budete spokojená :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.10.2023

Na jednom místě seženete vše k dokonalému vyčistění a udržení bot.

Na jednom místě seženete vše k dokonalému vyčistění a udržení bot.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To jsem přesně chtěl :o) Čisté boty, vše co budete potřebovat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.10.2023

Kvalitny tovar a hlavne vyborny Youtubovy kanal s praktickymi radami.... velmi uzitocne

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Kromě YT, který se vesele rozrůstá najdete ČistéBoty i na Instagramu a TikToku. A zdaleka nekončíme. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

25.09.2023

Komunikácia, poradenstvo, široký a kvalitný sortiment pre všetky typy obuvi, priaznivé ceny, možnosti platby, ústretovosť.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Naše dveře jsou vám otevřené :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.09.2023

rychlé dodání zboží dobře zabaleno

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Na balení si dáváme zvlášť záležet. Jednoduše, čistě a bezpečně. Ať to není pro ostudu :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.09.2023

Velký výběr, skvěle na webu popsáno, na co který přípravek nebo kartáč je. Rychlé doručení. Už jsem vyčistila semišové boty a s výsledkem jsem spokojená:-)

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. To je vlastně ta příjemná kreativní část eshopu, všechno vyzkoušet :o) a popsat jak to funguje. A stále se objevují nové a nové výzvy. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.09.2023

V pořádku.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Až budou vaše boty cokoliv potřebovat, víte kde nás hledat :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.09.2023

Komunikace a rychlost skvělá:-)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obchod je především komunikace :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.09.2023

rychle vyřízení objednávky

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Ať vám boty šlapou! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.08.2023

Velmi spokojená s obchodem i botama. Doporučují.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Ať vám šlapou! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

24.08.2023

Neuvěřitelně rychlá doba doručení zboží. Skvělá produktová videa na jejichž základě je jednoduché si zboží objednat.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. To přesně chceme, aby zboží nebylo hádanka, ale odpověď na konkrétní potřebu. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.08.2023

Rychlost kvalita

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Čisté boty nepočkají, to dá rozum :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.08.2023

Rychlé dodání zboží.

Nic.

Dobrá komunikace, rychlé dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Ať vám boty šlapou :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.08.2023

Široký výběr zboží, bleskové dodání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Někdy se to tak sejde, že doručení je do 24 hodin, ale také někdy spíme, ne že ne :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.08.2023

velky vyber super ceny detailni popisky a navody

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Co se cen týče, některé se vlastně nezměnily od roku 2015 :o) Zdražujeme zpravidla jen konkrétní věc z konkrétního důvodu, nikoliv protože je to móda.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

15.08.2023

Video návody na youtube

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. My jdeme často metodou pokus omyl, právě proto aby naši zákazníci již nemuseli :o) A říká se, že vidět je lepší než číst. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.08.2023

Včas a v pořádku.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Poplácám za vás skladníka po rameni :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

10.08.2023

kvalita zboží, vše je srozumitelné, skvělá komunikace, kvalitní zabalení zásilky

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Dosud i v budoucnu se budeme soustředit především na edukativní část, aby kupující přesně vědět co kupuje a co od toho může očekávat :o) Třeba čisté boty.. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

18.07.2023

Rychlé dodání Kvalitní přípravky na obuv, jinde jsem takové nenašla

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Nejlepší odměnou pro nás bude, když nás někomu doporučíte :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.07.2023

Rychlé zaslání Podrobný popis produktů na webu

06.07.2023

Výběr zboží Dobrá spolupráce

Eshop je pro mě v sekcích, kde je mnoho zboží, méně přehledný

Když potřebuji nějaké věci k botám, jednoznačně jdu sem. Skvělá spolupráce, rychlé jednání.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Tak to jsme přesně tam kde jsme chtěli být :o) Každopádně na přehlednost se určitě podíváme a trochu to učešeme. Přípravky pořád přibývají, tak ať je to čitelné. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

08.06.2023

Skvěle, rychle Dobře zabaleno

Doporučuji.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Autentické zákaznické reference jsou nejlepší reklama :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

06.06.2023

Velmi ryvhla reakce na dotazy , vycerpavajici odpoved, neni problem nic vymenit.odeslani okamzite.nejlepsi obchod.video navody jak na oeci o boty jsou skvele.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Mám za to, že když se se zákazníkem nebudeme bavit a budeme protivní, nikdy se už nevrátí. A to nechceme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

05.06.2023

Veľká vďaka za ľudí, ako ste vy. ,,Keď začnete robiť v živote to čo Vás baví, tak už nikdy nebudete musieť chodiť do práce". Myslím, že v tomto prípade to platí určite. Ďakujem Vám za video inštruktáž, za podrobný popis pri produktoch a za prvotriednu kvalitu. Nech sa Vám darí! ADRIS

Děkuji, přesně tak to je a je to velké štěstí když se to podaří. ČistéBoty budou v tomto směru určitě pokračovat. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

04.06.2023

Rychlost. Perfektní komunikace.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Obchod přece stojí především na komunikaci :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.05.2023

Výborná komunikace, dokonce i o víkendu.

Vše perfektně vysvětlí.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Nerad bych si tím na sebe pletl bič, volno je také potřeba, ale ČistéBoty prostě nikdy nespí :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

30.05.2023

Rychlé doručení.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. ČistéBoty šlapou jak dobře namazané :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

19.05.2023

Detailní, srozumitelné a rozsáhlé informace na webu Kvalitní výrobky Rychlost dodání

Obchod s kvalitním zbožím za férovou cenu, sehnala jsem vše, co jsem potřebovala a nebylo nutné objednávat ve třech různých e-shopech. Spokojenost.

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení. Takhle přesně ČistéBoty v roce 2014 vnikly :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

17.05.2023

Výber produktov Rýchlosť dodania

Žiadne

Tento obchod povýšil pojem expresné odoslanie na celkom inú úroveň :) Objednávku som zadal 14.5. s platbou prevodom, tak som čakal, že bude odoslaná až po pripísaní platby. No a aké bolo moje prekvapenie, keď mi prišlo upozornenie z Packety, že zásielka je na ceste (podotýkam že ešte nebola uhradená, tak som si najprv myslel že došlo k omylu). V zákazníckom účte som ju už ale videl ako odoslanú, tak som rýchlo zadal platbu. Palec hore a čo najviac rovnako spokojných zákazníkov, ja som určite nenakupoval naposledy :)

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Naše spolupráce s Packetou je opravdu svižná a v ČistýchBotách to musí šlapat :o) holt rychlá doba. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

14.05.2023

Obchod, kde koupite presne to, co vase boty potrebuji. O boty pecuji pravidelne, vydrzi mi roky a roky ... pripravky z obchodu Ciste Boty jsou spicka!!

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Přesně tak to je, když se o boty staráte, nejen že vydrží déle, ale celou dobu vypadají k světu, místo toho, aby šly čím dál více do kopru :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.05.2023

Obchod specializovaný na péči o boty s velkým výběrem kvalitních výrobků.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Produkty pravidelně třídíme jen na ty nejlepší a i letos nás čeká pár novinek. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

11.05.2023

návody k ošetřování kožených bot

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. A protože chápeme, že vedle společenských bot jsou nejrozšířenější boty sportovní a volnočasové, šlapeme víc a víc i do tenisek :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

07.05.2023

Pokud potrebujete neco na cisteni bot, tak tady to najdete plus i nejakou tu radu. Neznam lepsi obchod, plus, pokud je to pro vas dulezite, vite od koho kupujete a ze prispivate ceskemu eshopu, ktery vybudovat urcite stalo penize i usili, a ne nadnarodni korporaci, ktere jste vy a stav vasich bot ...

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Máte naprostou pravdu, ČistéBoty stojí na poctivé práci, bez dluhů a touhy po ovládnutí světa za investorské peníze. Díky že nás podporujete! J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

01.05.2023

rychlost, velký výběr zboží

Vážená zákaznice, děkuji za vaše hodnocení :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

13.04.2023

kvalitný popis produktov na web stránkach obchodu rýchle dodanie

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Půjdeme ještě dál, většinu produktů bych rád viděl představených ve videu - vidět je lepší než číst. J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.04.2023

I přes nemoderní vzhled stránek/e-shopu špičková kvalita služeb. Něco jako Alza - ale před 10 lety...

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Pobavilo :o) Vývoj nezastavíme, ale zatím upřednostníme funkční upgrade, před designem. Ale modernější šablonka je záloze. Na druhou stranu si dost klientů ten retro vzhled pochválí, uvidíme :o) J. Filip, majitel www.cisteboty.cz

12.04.2023

Specialista na péči o boty, velký výběr, rozumné ceny.

Vážený zákazníku, děkuji za vaše hodnocení. Stále se učíme. Kdo by to byl řekl.. čisté boty :o) J. Filip, majitel www.ciasteboty.cz

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz