Změkčovač kůže Saphir shoe-eze✔️

Jak změkčit ztvrdlé kožené boty? Nebo vás tlačí nové kožené boty? Jak kůži bot uvolnit a změkčit se podíváme v tomto testu. Asi každý kdo nosí kožené boty ví, že jako nové nejsou zrovna vzorem pohodlí. Odvíjí se to většinou i od provedení a kategorie bot, protože dražší páry bývají vyrobeny z pevnější, silnější a vůbec kvalitnější kůže a společenské a uzavřené designové konstrukce pevnosti celé boty jen nahrávají. 

Změkčovač obuvi Jak změkčit kožné boty ztvrdlé kožené boty

Rozchodit takovou botu může být za běžných okolností trochu nepříjemné a kdo měl tu smůlu, že během vojenské služby vyfasoval nové kožené kanady, ví dodnes velmi přesně o čem je řeč. 

K povolení nové kůže existuje mnoho lidových způsobů a celou řadou z nich si boty můžete buď poškodit, nebo i nadobro zničit. Abychom nešířili podobné bludy jako namáčení, nebo naklepávání kladívkem, pojďme se v krátkém testu seznámit s přípravkem k tomuto účelu určeným. A protože míříme vysoko, vy ostatně určitě také, půjdeme rovnou k Saphiru. Nic lepšího totiž nenajdete. Přípravek Shoe-eze existuje na trhu již několik desetiletí a původně německé značky se pro jeho vysoké kvality ujal právě Saphir a zařadil ji nastálo do svého portfolia, které se těší pověsti světové jedničky. K tomu asi není co dodávat. 

Jak změkčit ztvrdlé kožené boty

Jako testovací model posloužily poněkud netradiční kovbojské boty. Proč? protože jsme je měli po ruce nové, a pevné jako kámen. Nárt je velmi pevný, podrážka ze silné kůže a patní část připomíná místy dřevák. Jejich kůže je tak pevná, že se na ně dá zaťukat a opravdu to zní..Pohodlí samo. Po důkladném protřepání lahvičky Shoe-eze jsme boty na vybraných místech hojně nastříkali rychle se vsakující pěnou. Ta mizí před očima a přestože jsme měli připravený i hadřík k otření, nebo vmasírování přípravku, pokud by bylo třeba, třeba nebylo. Doporučuje se boty ihned obout a vyrazit na krátkou vycházku. Kůže zpočátku vypadala mokrá, ale tento efekt se rychle ztrácel. I proto, že bylo slunné počasí a celkem teplo. Na dotek již byl znát rapidní rozdíl ve tvrdosti materiálu.

Jak změkčit ztvrdlé kožené boty uvolňovač ztvrdlé kůže nové boty

Po několika desítkách metrů cesty jsme proces již jen na několika specifických místech opakovali a a boty povolovaly přímo před očima. Kromě nezvyku vyššího podpatku by se již rovnou daly označit za pohodlné. Opravdu. Po důkladném vyschnutí přípravku se již dají nanášet běžné přípravky k dosažení lesku. Kůže zůstává jemná a poddajná. Rozdíl je opravdu markantní. Žádné barevné změny, ani jiná rezidua přípravku jsme na kůži nezaznamenali. 

Jak změkčit ztvrdlé kožené boty uvolňovač ztvrdlé kůže nové boty

Obsah lahvičky bychom odhadli na ošetření cca 2-4 párů bot, podle rozsahu ošetření. Tyto spolkly celkem dost, vzhledem k typu boty i její původní tvrdosti.  Vzhledem k ceně nových bot a utrpení při jejich rozcházení se nám i cena jeví jako velmi dobrá.  

 

 

Změkčovač kůže Saphir shoe-eze✔️  - 1302267 - Změkčovač kůže Saphir shoe-eze

Změkčovač kůže Saphir shoe-eze

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz