Mýdlo na kůži✔️

Není mýdlo jako mýdlo.

Asi nikoho nepřekvapí, že mýdlo na boty je určené na čištění bot. :o) Na druhou stranu velmi pravděpodobně narazíte na lidi, kteří Vám nebudou věřit, že nějaké mýdlo na boty máte a že vůbec existuje. 

Mýdlo na kůži je určené především k odstranění zbytků a nánosů čistících prostředků z předchozí péče, aby se uvolnili póry kůže a bylo možné a efektivní aplikovat je znovu.  Obě mýdla z naší nabídky jsme tedy podrobili krátkému testu.  

glycerinové mýdlo na kůži

Sedlové mýdlo Famaco je jemné, gelové konzistence a velmi snadno se s ním pracuje. Boty jsme nejprve zbavili prachu a nečistot lehkým okartáčováním čistícím kartáčem (všimněte si, že se bez něj prostě neobejdete). Pro práci jsme použili nitrilové pracovní rukavice, neboť mýdlo vysušuje kůži a profesionál vždy používá ochranné prostředky. Nezapomeňte vyšněrovat tkaničky. 

K aplikaci jsme použili navlhčenou kosmetickou houbičku z drogerie, ale dala by se použít i jakákoliv jemná houba. Gelové mýdlo se snadno nabírá, roztírá a nevytváří příliš pěny. Navíc ani moc nestéká.

Mýdlo na kůži glycerinové

Je prakticky bez zápachu a celou botu namydlit je dílem okamžiku. Viditelně rozpouští usazené nečistoty. Vypranou houbou nebo vyždímaným hadrem jsme boty otřeli a nechali na napínácích pár hodin schnout. Schnutí dejte určitě čas, přes noc vůbec nevadí. Nikdy boty nedávjete schnout ke zdroji tepla. Spíše je volně postavte při pokojové teplotě. Kůže bot je po čištění mýdlem matnější a viditelně suchá. Je vždy třeba ji ošetřit krémem, nebo kondicionérem. Pak již můžete leštit dle libosti a svého zvyku. 

mýdlo na kůži Saphir glycerinové jak čistit kožené boty

Mýdlo na kůži od spol. Saphir, z řady Etalon noir je více podobné klasickému mýdlu, je tuhé a jako mýdlo vypadá. V krabičce je navíc i aplikační houbička, sice tenká, ale je. 

Mýdlo více pění a dle našeho názoru je silnější. Při práci s ním je třeba vynaložit o něco málo více práce, ale výsledek je perfektní. Řada Etalon noir není nadarmo určena profesionálům z řad kožedělného oboru a jezdectví. Mýdlo rozpouští i staré vrstvy vosků, které by kromě estetického dojmu bránili i správné funkci nově nanesených přípravků. 

Krém na kožené boty

Následné ošetření krémem nebo balzámem je i zde nutné. Stejně jako použití napínáků, aby mokrá kůže boty vyschla ve správném tvaru - zde je to obzvláště důležité. I kdybyste měli jen jediný pár, zde jej rozhodně použijte. 

Mýdlo na kůži Etalon noir  je sice o něco dražší ale vydrží déle a má vlastní houbičku, takže se stává vítězem testu. 

Mýdlo Famaco naleznete ZDE.

A mýdlo Saphir Etalon noir ZDE.

Mýdlo na kůži✔️  - 1301787 - Mýdlo na kůži

Mýdlo na kůži

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz