Cedrové napínáky

O cedrových napínácích toho bylo napsáno už tolik..Z některých obchodů se dozvíte, že je nosí celá rodina, jindy se cena zázračně mění s vybranou velikostí nebo Vám naslibují hory doly rozmanitých funkcí tohoto sympatického kusu dřeva. 

Cedrové napínáky na boty

Dalším článkem bychom jen nosili dříví do lesa, ale takové malé shrnutí, řekněme rekapitulace se určitě bude někomu hodit. Vybrat si ty svoje můžete v kategorii Napínáky do bot ZDEA aby toho nebylo málo, přidáme něco navíc, jak je naším zvykem, aneb napínáky po letech služby. 

Cedrové napínáky do bot

Vybrali jsme jeden z nejstarších párů cedrových napínáků Famaco, který sloužil zprvu k fotografování bot modelek, později plnil svou funkci v různých párech bot, které nám prošli rukama ( nebo nohama ) a svou kariéru završil na okně jako dekorace. A abychom se mu odvděčili, rozebrali jsme jej na prvočinitele a zkontrolovali, jak se na něm léta služby podepsaly. Asi největší rozdíl je v barvě dřeva. Protože napínáky strávily delší dobu na okením parapetu a slunečním světle, dřevo výrazně ztmavlo a ztratilo svůj sexy růžový nádech. Vypadá nicméně pořád velmi seriózně, nikoliv vyšisovale. Žádná z dřevěných součásti nikde nepopraskala, což je známkou dobře vyschlého dřeva při výrobě. 

Cedrové napínáky do bot napínáky na boty

Díky rozebrání jsme se mohli přesvědčit o kvalitě zpracování i použitého materiálu. Všechny díly jsou opracovány velmi pečlivě, mnohdy i navzdory tomu, že cedrové dřevo je relativně měkké. Nikde netvoří třísky a povrch je dokonale hladký. Všechny chromované část jsou ve 100% stavu, nikde ani stopa po korozi. A že za oknem v zimě bývá opravdu vlhko. Koroze se vyhnula všem kovovým dílům a to především proto, že jak pružiny, tak šrouby mají mosaznou povrchovou úpravu, nikoliv zinkovou, nebo žádnou, jak bývá zvykem u jiných značek. 

Cedrové napínáky do boty napínáky na boty

Všechny kovové součásti jsou navíc překvapivě bytelné, vodící tyčky sedí pevně a přužiny nevykazují žádné známky únavy, ani po letech strávených ve stlačeném stavu. Za předpokladu, že se nám napínáky podaří složit do původní podoby, budou sloužit bez problémů další dlouhá léta. Potvrzují tak naprosto bez debaty, že volba značky Famaco byla dobrá. Námi prodávané napínáky patří kvalitou bezesporu na přední místa pomyslného žebříčku a navíc jsou na našem trhu nejlevnější díky přímému napojení na výrobce. Všechny páry jsou před prodejem ještě jednou kontrolovány, plní-li standardy vzhedu i funkce. Cedrové napínáky Famaco Vám budou sloužit mnoho let a investice do nich se rozhodně vyplatí. Nemáte-li doma ještě ani jeden pár, zvažte jejich nákup. Argumenty jsou výmluvné, nemyslíte?  

Cedrové napínáky do bot

 

Cedrové napínáky, napínáky na boty

 

Cedrové napínáky - 1302831 - Napínáky na boty

Napínáky na boty

Spojte se s námi !

Chcete dostávat informace o slevových akcích, výprodejích a speciálních nabídkách pouze pro členy klubu ČistéBoty.cz ?

Chcete si přečíst nový článek, nebo si prohlédnout nové zboží ?

Nechcete se složitě registrovat ?

Vaše jméno:
Váš email:

Jak snadné, že ? Uvidíte, že nebudete litovat.

Copyright © www.cisteboty.cz, provozováno na systému Shop5.cz